Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna 2 randka

Polecane posty

Gość gość

Faceci to są jednak bardzo dziwni. W piatek spotakalam sie z facetem 1 randka, czule słówka pocałunki tekst za duzo tego szczescia, bylo mega milo, i nie dobierał sie do mnie. W sobote ow facet napisal ze cos sie wydarzyło ma zly humor i jesli juz przyjedzie to bede sie musiala niezle postarac, zeby mu ten humor porawic, ale przyjechal i bylo to najdziwniejsze spotkanie jakie w zyciu przezyłam, przygaszony, prawie nic nie mowił, mial aluzje ze ja mowie za malo, ale na kazdy temat rozpoczety przeze mnie on odpowiadal acha, wogole nie mielismy o czym gadac a dzien wczesniej byl bardzo udany. Spotkanie odbylo sie w aucie a kolega najprawdopodobniej liczyl na spotkanko domowe, bo zdziwil sie ze nie zaprosze go do domu (2 spotkanie)i te teksty ja mam ci podpowiadac jak mi humor poprawic.Chodzilo mu o seks pewnie jak myslicie ?

Dobierał się do Ciebie, bo były pocałunki. Szkoda o tym pisać. Wiadomo, że jeśli spotkanie tak wyglądało, to facetowi zależało tylko na szybkim numerku. Nie ma co, zaprzątać sobie takim typem głowy.