Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są tutaj mamusie pracujące na sprzątaniu,w sklepie itp Ile zarabiacie?

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko wykształcone i pracujące w wyższych stanowiskach :) Ile dostajecie wynagrodzenia i na jakim stanowisku oraz w jakim wymiarze pracujecie? Ja sprzątam biura 8 godzin poniedziałek-piątek i mam 1500 zł. Ale zastanawiam się czy nie poszukać pracy w handlu.

Gość gość
ja jestem kelnerką. Pracuje co drugi dzien po 12 godzin, czasem dłużej. Mam na umowie najniższa krajową, ale mam dodatki za prace w nocy, za nadgodziny, dodatek za pranie i dodatek za obsługe imprez. Nieststy na napiwki za dużo liczyć nie mogę bo u nas sami przedstawiciele handlowi zazwyczaj jedza a oni wszystko na fakture biora. Jedynie obcokrajowcy zostawiają napiwki. Miesięcznie mam jakieś 1600-1800 na rekę. Ale lubie moją pracę, mam fajny zespół, fajnego szefa, w pracy czuje sie jak w drugim domu. Gdyby klient był dla mnie niemiły to prędzej on by z lokalu wyleciał niz mi by została zwrócona uwaga.

Gość Ale będąc kelnerką
masz mało czasu na dziecko :O Praca 12 godzin a gdzie czas na dzieci. To dział macierzyństwo więc zakładam że jesteś mamą.

Gość gość
umiesz czytać, co drugi dzień to i tak po 6 godzin dziennie, jak jej nie ma jednego dnia to na drugi jest cały dzień,

Gość gość
Pracuje w handlu w małej firmie sprzedającej pasze dla zwierząt. Mam 1400 zł netto .

Gość mam juz dosyć
pisałam, ze pracuje co drugi dzien więc co drugi dzien jestem cąły dzien w domu. Czasem robie nocne zmiany i wtedy jestem tęz cały dzien w domu bo do pracy ide na 20:00.

Gość sprzątanie 1400 netto
a wcześniej w handlu 1700 netto.

Gość gość
U mnie w miescie (60 tys. mieszk.) za sprzatanie daja 1200 netto. W markecie-w Tesco przyjmuja przez agencje i daja 7 zl brutto/godz. (wiec pewnie niecale 5 wyjdzie na reke). Kolportaz ulotek-5 zl netto/godz. Opieka nad czyims dzieckiem-maks. 500 zl za 8-10 godz. od pon.-pt. Dobrze zarabia sie w piekarni, kolezanka pracuje na pol etatu i ma prawie 900 zl na reke (w tym 2 weekendy pracujace). Mieszkam niedaleko wielkiego, wojewodzkiego miasta i tam stawki za sprzatanie tez kiepskie-najnizsza krajowa, za ulotki 10 zl brutto. Wiec tez szalu nie ma. Najlepiej u nas zarabia sie wlasnie w piekarni i w sklepach miesnych 1800-2000 zl netto nawet.

Gość gość
w gastronomii np. u nas tez slabo placa-najnizsza krajowa, a jesli juz ktos daje 1400 netto, to wtedy ma sie byc pracownikiem od wszystkiego. Szukam aktualnie pracy. Chce sie dostac gdziekolwiek i nic nie ma, za duzo chetnych i dostanie sie graniczy z cudem. Juz nawet sama sie oglaszam, ze zajme sie dzieckiem, czy posprzatam. Odezwala sie jedna dziewczyna do opieki-pracowalam przez marzec, 6 godz. dziennie i dala mi tylko 350 zl i od kwietnia ja zwolnili z pracy w sumie. Na sprzatanie tez jedna oferte mialam-babka dawalaza umycie okien (4+ jedno balkonowe) 30 zl, a ja bym musiala dojechac autobusem, bo to na 2 koncu miasta. Napisalam jej, ze moja stawka to 50 zl, to stwierdzila, ze za drogo.

Gość 800zł 4,5godz sprzątanie
biura. Pełen luzik.

Gość Niania 1000zł
Pracuję jako niania 1000zł mc. Mam dziecko własne przy tym. Praca pn-pt 8 godzin dziennie

Gość wiedziałaś, że jestes w ciąży
niestety z pracą jest coraz gorzej a jak cos znajdziesz to daja najniższa krajową i wymagają nie wiaodmo czego. Zyje się coraz gorzej.

Gość gość
ja wlasnie pracuje przy roznoszeniu ulotek. pracuje 3 dni w tyg. mam swoj rejon i roznosze. za to mam grosze jakies.450-500zl w miesiacu, ale sie ciesze ze nie siedze w domu. bo bym zwariowala.

Kelnerka-barmanka. Co drugi dzień po 15h, lub 2 dni po 15h i 2 dni wolne, zależy jak grafik ustalę. Na umowie najniższa krajowa, na godzinę 8zł netto, miesięcznie wychodzi gdzieś 1600zł jak pojadę 200h, czasem więcej jak szef nie wepchnie kogoś na przymusową "pomoc". Do tego zmywak i część kuchni. Świątki, piątki, niedziele, wsio w pracy.

Gość sprzatam, ale mam duzo osob
chetnych. miesiecznie wychodzi roznie od 2000 do 3500tysiaca, przed swietami BN i WN zarabiam nawet 4 tysiace. Tylko, ze ja sprzatam od lat, mam grafik ustalony tak, ze pracuje 8-9 godzin dziennie, a w tym czasie zatrudniam dziewczyny tez co sprzataja w innych miejscach. Praca bardzo ciezka, na takie pieniadze napracowac sie trzeba.

Gość Mamy kelnerki
Jak organizujecie to z dziecmi? Macie kogoś do pomocy oprócz męża i przedszkola?

Gość gość
pracuje jako sprzedawca w sklepie u rodziny mam 2200 na rekę 10-18.00

Gość pracuje w butiku w galerii
mam 1800

Gość ghbfgbfgb
1800-2000 to niezłe zarobki :P

Gość gość
1200

Gość gość
pracuje w sklpie spozywczym, osiedlowym za 1700zł, od 6.00 do 14.00

Gość gość
Ph 1900 na reke podstawy plus premie kolo3000

Gość spoko zarobki
a tak narzekacie

Gość gość
Pracuje jako niania 2 letniej dziewczynki. Moja 5 latka ze mną. U nas w domu. Poniedziałek-piatek 7:30-16:30. 1200 zł na miesiąc

Gość gość
ja pracuje za dwa po 6 godzin dostaje 50 zl przed swietami wiecej

Gość gość
staram sie jak umiem.wiem ze niektorzy robia to szybciej i lepij .ale robie tak jak umie.

Gość gość
Moja koleżanka pracowała jako sprzataczka i miała płace minimalną. Praca na zmiany 6-14 lub 14-22. U mnie w firmie sprzataczki sa na umowe -zlecenie i maja po 10 zł brutto za godzinę, praca wieczorami i w nocy. Ostatnio u fryzjera jedna z klientek mówiła, że kasjerki w markecie zatrudniane przez agencje pracy tymczasowej mają po 3,5 zł netto za godzinę. Masakra.

Gość gość
bieda i bieda

Gość gość
Jest jeszcze inne opcja, zawsze możecie zainwestować - szorowarki.pl i same otwierzyć działalność sprzątają. Wtedy przejdą wam myśli, jak to cudownie mają firmy w Polsce.

Gość gość
małe miasteczko. W markecie średnio 1500-1700