Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jessica-u.k.

Mąż pobił najlepszego przyjaciela tylko dlatego ,że ten doniósł mi o zdradzie i

Polecane posty

Gość Jessica-u.k.

mnie podrywał . Dodam , że obydwaj są strażakami więc temperamentu im nie brakuję no ale mąż przesadził ! Gdy dowiedziałam się o zdradzie byłam w szoku i to właśnie jego przyjaciel pomógł mi się "pozbierać" . Zbliżyłam się do niego i doszło do seksu .Mąż dowiedział się i wpadł w szał . Nie mieszkam z nim-wyprowadziłam się do siostry .Nie rozumiem Jego zachowania ?! Co nim kieruje ? Odpowiedzcie mi faceci !! Dodam, że w dniu gdy dowiedziałam się o zdradzie to od razu wyprowadziłam się z domu .Mąż wtedy prosił o przebaczenie i błagał bym wróciła . Niecały miesiąc po mojej wyprowadzce dowiedział się kto mi powiedział o jego skoku w bok i , że teraz sypiam z Jego przyjacielem i nie daje mi spokoju . Raz powiedział do mnie, że zachowuję się jak dziwka !!! Zranił mnie tym ale zarazem wiem, że ma rację . Widzę jak cierpi i zaczęłam więcej myśleć o nim i tęsknić . Co robić .Dać mu szansę czy ułożyć sobie życie z tym drugim .

Gość Jessica-u.k.
nie wiem czy tu można poprosić moderatorów o przeniesienie tematu na wątek ogólny bądz uczuciowy? Dodam , że nie mamy dzieci .....

Gość gość
Wg mnie ani jeden ani drugi nie zasługuje na Twoje zainteresowanie ! Poszukaj sobie porządnego faceta a tych ruchaczy to olej niech się bujaja zwłaszcza mężuś od siedmiu boleści :-O

Gość gość
Wg mnie ani jeden ani drugi nie zasługuje na Twoje zainteresowanie ! Poszukaj sobie porządnego faceta a tych ruchaczy to olej niech się bujaja zwłaszcza mężuś od siedmiu boleści :-O

Gość gość
a wedlug mnie to ty jestes tez niewiele warta zaraz po zerwaniu z mezem dajesz d**y jego przyjacielowi ....kazdy normalny facet wpieprzylbym temu ktory sypia z jego zona.

Gość adsdsadaf
gość czemu tak sądzisz ? ją do swoich ciągnie :)

Gość adsdsadaf
gość czemu tak sądzisz ? ją do swoich ciągnie :)

Gość Jessica-u.k.
"każdy normalny facet wpieprzyłby temu który sypia z jego żoną" Zapomniałeś chyba dodać, że każdy wierny facet dałby po pysku facetowi , który sypia z jego żoną ! Nie widzisz różnicy ? To On mnie zdradził a Ty teraz ze mnie zrobiłeś tą zlą ! Dlaczego ?

Gość gość
Jeżeli przyjaciel sypia z żoną swojego przyjaciela... żona zdradzająca powinna wp*****l dostać, a przyjaciel dużą wódkę za otworzenie oczu, zamydlanych przez niewierną żonę. Tak mi się upiornie wydaje, więc myk, myk...

Gość Emma i Thomas
autorko może odbiegne teraz od tematu ale wiesz dlaczego ja nigdy nie chciałabym mieć za faceta polaka chocby mi mieli zaplacić ? Bo właśnie w komentarzach widać jakie to świnie , ktore tylko wymagają a nic w zamian nie dają .A gdy zdradzą to jeszcze z Ciebie dziwke zrobią i wmówią żeś winna :-O IDIOCI

Gość Emma i Thomas
autorka tu jest najmniej winna ! Mąż to zdrajca i dziwkarz a przyjaciel wykorzystał zalamanie dziewczyny i sobie pouzywał .No chyba , że jest jakieś uczucie z jego strony ?

Gość gość
Bo PRZYJACIEL jest od pomagania... udowodnił, że nadzieje pokładane przez lata w żonie to nietrafiona decyzja. Nie robię z autorki... On zaczął, ale ona z zemsty... Więc to nie był prawdziwy przyjaciel i myk, myk...

Gość gość
dać w mordę to powinien i Tobie dziwko

Gość życie jest jedno
rozwiedź się z mężem.... kochaj z kim chcesz.... i szukaj a jeśli znajdziesz poczujesz szczęście :)

Gość Jessica-u.k.
Emma miałam tego nie pisać ale mój mąż nie jest Polakiem i nie mieszkamy w Polsce. Wiem o czym piszesz ;) Anglicy to nawet obiadów nie wymagają od swoich żon:) A jak ugotujesz to są Ci wdzięczni bo nie uważają, że musisz im kucharzyć hehe To kwestia wychowania i niestety tu są winne mamy , że tak wychowują swoich synów ;) Wracając do tematu to ja się spotykam z nim nadal . Mąż o nas już wie i zaczęło mi to ciążyć strasznie . Znamy się od 4 lat a od roku jesteśmy malżeństwem .I właśnie bardzo mnie boli to , że taki zakochany we mnie był i mnie zdradził do tego ponoć z brzydką kobietą ! Nie rozumiem po co to zrobił skoro seks uprawialiśmy regularnie .Tęsknie za nim i czasami chcialabym pojechać do domu i przytulić się ale mam żal i on mnie stopuje

Gość życie jest jedno
ok faktycznie temat z uczuciowego ;) nikt nie zrozumie kobiety, ale przyznacie świat byłby dziwny gdyby wszystkie kobiety były szczęśliwe.....

Gość Jessica-u.k.
życie jest jedno ja byłam szczęśliwa z mężem przez 4 lata i to On zepsuł wszystko bo mnie nie ciągnęło nawet w myślach do innego mężczyzny !

nie ciągnie cię w myślach a jednak poszłas do innego faceta.masz coś z dziwki i tyle a tym bardziej do jego najlepszego kolegi.ciekawe jak byś się czuła jak bys się dowiedziała że mąż nagminnie walił twa najleprzą przyjaciułkę

Gość therix
Ale po ujawnionej zdradzie związek uważa się za zakończony. Tym bardziej że nie ma dzieci. Więc autorka ma prawo robić ze swoim życiem co chce, więc nie piszcie że to dziwka.

Emma i Thomas alez mnie wzruszyla twoja historyjka - nie chcialabys miec meza polaka :) a moze lepszy taki brytyjczyk ? moze wlasnie ten ktory poderznal gardlo zolnierzowi na ulicach Woolich? przeciez on mial piekny brytyjski paszport....

Gość Jessica-u.k.
nuttertools chyba się rozpędziłeś w niesprawiedliwych oskarżeniach ! Napisałam, że mnie przed męża zdradą nie ciągnęło w myślach do innego mężczyzny .On mnie zdradził więc to chyba jest różnica ? Zresztą sypiając z Jego przyjacielem rozstałam się i nie mieszkałam juz z nim więc jaką ja jestem dziwką ? Gdybym to ja go zdradziła a on by sie przespał z moja przyjaciołką to zapewne byś pisał, że jestem k***ą a On dobrze zrobił .... Więc dzięki ale juz się przekonałam jacy jesteście panowie na tym forum

Webster Ta oni wszyscy mają piękne brytyjskie paszporty i piękna opalenizne . Kolega z RPA biały -fajnie mówi o nich -"darkies "

Gość Jessica-u.k.
webster ale skąd wiesz czy Emma miała na myśli czarnoskórych Brytyjczyków czy Anglików ? Zreszta nie przesadzaj bo w każdej narodowości są mordercy, g****iciele , złodzieje i oszuści !

Gość Jessica-u.k.
cukierek Coventry

to mnie zupelnie nie interesuje skad ma meza ....ale nie podoba mi sie jak dziwczyny jecza jacy to polscy faceci sa zli .... jak takie madre jestescie to podczas rodzinnego obiadku zarzuc mamie ze jest idiotka ze poslubila twojego ojca polaka...

Gość Jessica-u.k.
Webster mylisz pojęcia ! Często taka dziewczyna tak mówi bo jest po kilku nieudanych związkach z Polakami . Nie chcę nikogo obrazić ale szczerze to Emma ma rację ale wiadomo, że nie wszyscy Polacy sa tacy bo mój ojciec nie jest z tych co wymagają nie dając nic w zamian. Dla Anglika ugotowany obiad czy uprane gatki to rarytas a dla Was panowie ? Żona ma być kucharką, sprzataczką, prasowaczką, podawaczką ,nianką WSPÓLNYCH dzieci i jeszcze najlepiej jakby pracowała poza domem :-O A i jeszcze ma chodzić usmiechnieta, zadbana od rana -najlepiej w szpilkach i małej czarnej i oczywiście ma mieć zawsze ochotę na igraszki . Żoną Anglika nie będziesz więc nie poznasz rożnicy :P

alez oczywiscie myle pojecia i zona mi potrzebna zeby mi ugotowac :D co za ograniczone podejscie....nie wszyscy faceci nie potrafia o siebie zadbac, nie kazdy siedzi przed tv i marzy tylko o tym by mu zonka podala obiadek.. Zupelnie wypaczone myslenie ze dla anglika podany obiad to rarytas - tez mieszkalem w uk wiec wiem jakie sa realia. moze patrzysz tylko na cosmopolityczny londyn ale pojedz na prowincje zobaczysz ze zupelnie inne wartosci tam obowiazuja. Druga sprawa to to ze teraz jak anglik cie zdradzi to co anglicy tez beda beee i zaczniesz szukac hiszpana ? hehe tym tropem to mozesz skonczyc na obywatelu Malezji przed 40 stka :P kazda osoba jest inna i wciskanie narodowosci do kwestii charakteru jest zenujace....

Gość Jessica-u.k.
Webster no to jesteś wyjątkiem :P

Gość patka psychopatka
Jessica, a nad czym Ty sie zastanawiasz???? Twój zrobił to co zrobił i co tu wiecej dodac??? Wiem, ze to boli:) sama to przeszłam, a jestem ładna madra i takie tam wiec nie ma reguły. Co ten kolega ma do rzeczy???Zostaw szmate tyle, zycie jest krótkie kobieto, korzystaj z niego, nie uzalaj sie nad tym co było. Ale jak znam zycie, a mam juz swoje lata, wybaczysz mu, on bedzie skruszony, przez jakis czas, a pozniej nie bedziesz mogła ogarnac tych wszystkich uczuc, bedziesz ciagle podejrzewac, że cos robi. Po co????? nie lepiej bawic sie i korzystac z zycia????:) Przejdzie Ci, kochana. Tylko daj sobie szanse i troche czasu, a chuuuuuja olej.