Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KotaMetalowa

Oto mój Świat...2

Polecane posty

Gość gość
NOX BYŁAŚ W TEJ CIĄŻY CZY NIE ???

Gość Vull
Nie odpowie bo wyjdzie na to że jest kłamczuchą

Gość Nie pytania, ale małe rady
W zadku mam jej bałagan, ale ona go umieściła na filmiku, a temat jest o jej "wyjątkowych filmikach", jak to pisze w pierwszym poście. Na pierwszym z "wyjątkowych" filmików widać głównie bajzel. Czegoś jeszcze nie skumałeś/aś? Bez odbioru.

Gość Fan Nox
Nox, odpowiedz, czy gdyby Witek był biedny też kochałabyś go tak samo?

Gość Vull
A gdyby witowi odpadł penis?

Gość psychiatra I-go kontaktu
Jak czytam ten bełkot Noxy, to mi ręce opadają:o. Ta dziewczyna jest tak rozchwiana emocjonalnie, ze tylko leczenie z psychiatryku moze jej pomóc...a i tak nie do końca. Bierz dziewczyno te leki i zajmij sie normalnym zyciem.

Gość gość
Noxelia nie odpisuj tym bucom tylko wstaw filmik, dla nas, twoich fanów....

Gość gość
jak juz to krowOM wiesniaro....

Wstawię dla tych fanów co mnie rozumieją :* :) Troszkę później, teraz skończyłam sprzątać i lecę do sklepu. :D

Gość gość
jestem Twoim fanem Noxiu❤️

Gość Layla1212
Nie pytania, ale małe rady Zaraz, zaraz. Co ty p********z jej za glupoty? Czemu uwazasz, ze bogaty i wyksztalcony facet ma jedynie "pieknosci"? To rozumiem, ze tylko "uroda" jest motorem napedowym w milosci? I co, jesli tak nie uwazasz to sadzisz, ze bogaci ludzie maja inne wnetrze od pozostalych? Moge podac ci tuzin przykladow bogatych facetow z brzydkimi/przecietnymi i biednymi dziewczynami ale z dobrym sercem i fajnym charakterem. Bo uroda przeminie, predzej czy pozniej. U kazdego...A wnetrze pozostanie nienaruszone. Ja np jestem brzydka, obdziargana tatuazami(dla wiekszosci to minus i to spory) a ratuja mnie jedynie oczy i sylwetka; pieniedzy tez wielkich nie mam ani super wyksztalcenia(bronie licencjat z pielegniarstwa) a mam przystojnego, wyksztalconego i bogatego faceta, ktory na kazdym kroku zapewnia mnie o swojej ogromnej milosci, nosi na rekach i rozpieszcza komplementami i uczuciami. Takze nie p*****l jej takich bzdur bo KAZDY zasluguje na milosc. A bogacze jak i ludzie biedni maja podobne priorytety jesli chodzi o fundament zwiazku ..dla jednego liczy sie ryj, dla drugiego wnetrze bez wzgledu na status spoleczny. Wiec Noxelio, glowa do gory i pamietaj, ze masz kogos kto cie kocha i kochac bedzie wiec nie sluchaj p********ia jakis tumanow pustych tylko badz dobra i kochana dla swojego Witka. On ma inne priorytety niz zwiazek z sylikonowa koorva i woli gotycka, wartosciowa dziewczyne

Gość gość
jak nie bylas w ciazy to po chooj pisalas, ze masz dziecko itp? a jak to jest z tym byciem wampierem- podobno jestes. Jestes czy juz inne leki i ci przeszlo?

Layla1212 Masz rację, nie każdy kto dobrze zarabia i jest zaradny patrzy na silikonowe pseudo piękności. Witek pokochał mnie taką jaką jestem i jestem w jego typie, a on nie lubi plastików tylko mroczniejsze dziewczyny jak widać :)

Gość fan namber łan
pokaż c*pe w filmiku ❤️

Gość gość
Co racja to racja.Jeśli ktoś chce mieć dziecko i bedzie je kochał wtedy macierzyństwo jest jak najbardziej wolne i nie skrępowane. Myśląc że jest się ot tego wolnym a będąc z kimś w związku i od tego kogoś zależną jest się de facto niewolnikiem.Takie są fakty.

Gość gość
wit przecież był pravikiem, więc raczej wcześniej żadna na niego (ani na jego kasę) nie leciała, więc nie róbcie z niego jakiegoś dżolera figo fago :D

Gość gość
myśle że jeśli już to nox chciałąby usłyszeć konstruktywną krytykę odnośnie treści czy tematów - po to właśnie powstał ten topik, a nie wytykania bajzlu w pokoju czy wertowaniu jej życia prywatnego :O

Gość Fan Nox
Czy jesteś wampirzycą?

Gość Vull
Noxa życze Witowi ze szczerego serca żeby mu kutach odpadł

Gość znowu się tnie
...

Gość gość
Moglibyście się co poniektórzy zalogować, nieładnie tak obrabiać tyłek "koleżance" z pomarańczy :)

To Witek nie chciał żadnej kobiety, bo jedna go oszukała na 10 tysięcy euro... kurva cała się trzęse po tych zakupach, cała byłam roztrzęsiona a to zwykłe zakupy, niech on już wraca :(

Gość Layla1212
Noxelio, takie sie niestety wsrod szarej masy utarlo przekonanie, ze najwiekszym "darem" boskim (a raczej chirurga plastycznego i chemika) to sylikonowa "uroda", ktora jest w stanie ugrac wszystki- milosc, slawe, pieniadze. Jakas prawda w tym jest ale nie popadajmy w skrajnosci, ze KAZDY wybiera jedynie takiego cudaka za partnerke zyciowa. Sa pusci popaprancy z przegnilym wnetrzem, ktorzy jedynie tego wymagaja od kobiety ale zadna wartosciowa dziewczyna na takich pustakow nawet nie splunie bo ich gusta swiadcza o zawartosci ich mozdzkow. Ja mam podobne zaburzenie do Twojego i przez to, ze wiele przeszlam w zyciu zlego - niechec i nieufnosc do ludzi i rowniez myslalam, ze na taka jak ja nikt normalny i porzadny nie spojrzy a jak widac nie dosc, ze spojrzal to jeszcze trwa przy mnie piaty rok. Wam rowniez zycze wszystkiego dobrego i wiecznej milosci. I powiem Ci z wlasnej autopsji zebys nigdy nie ukazywala przed Twoim facetem swoich slabosci charakterowych, poniewaz przysporzysz mu tylko stresow i zmartwien, tak jak ja czasem przysparzalam swojemu :)

Layla1212 Z tego co piszesz równa z Ciebie dziewczyna i tak trzymaj :) Niestety takie są czasy, że na wygląd ludzie zwracają ogromną uwagę, ale są jeszcze tacy, którzy patrzą sercem. Jak pierwszy raz zobaczyłam profil Witka na portalu randkowym, miał tam napisane "ważny jest dla mnie wewnętrzny świat kobiety" i już wiedziałam, że to ten. Widocznie obie mamy szczęście w miłości mimo przeciwności i niech się pieprzą co piękni i idealni, my jesteśmy sobą i już :) Wolę mieć takiego faceta, niż takiego co by mnie kochał za wygląd!

Gość Layla1212
Noxelia, moj facet rowniez nie jest polaczyna(tfu, brzydze sie ich) a pol Bialorusinem pol Gruzinem. Polaczkow to ja mam juz przesyt, zwiazki z nimi to byla katorga i to porzadna. Czytam duzo Twoich wypowiedzi i rowniez rozumiem Twoje wyklinanie i zyczenie smierci innym, poniewaz krzywdy ktore wyrzadzono Tobie skumulowaly sie dostatecznie i robily to co robily. Wazne ze teraz jestes szczesliwa i wyzbylas sie tej niszczacej nienawisci. Ja rowniez mialam okres ogromnej zlosci i niecheci do swiata..Rowniez zdarzalo mi sie mowic takie rzeczy jakie Ty pisalas i wariowac wiec Cie rozumiem bo doskonale wiem co wtedy czlowiekiem kieruje...np kiedy zabil pociag mojego g****iciela i "znajoma", ktora wiedziala o tym co mi zrobil napisala do mnie bezczelnie po nazwisku czy ide go pozegnac to ja jej odpisalam ze jakbym miala tam sie znalezc to bym nasrala na jego grob i bede calowac kazdy odjezdzajacy pociag z tamtego miejsca gdzie zginal...Stalam sie wtedy strzyga i najgorsza gnida... Ludzie potrafia skopac i zniszczyc drugiego do tego stopnia, ze az sie patrzec na nich nie da a co dopiero kochac czy szanowac. Nie rozumieja takiego zachowania ci ktorzy zawsze mieli zycie z ludzmi uslane rozami i nikt ich nie wyszydzal, nie zg****il, nie pobil i nie odgrazal sie ich rodzinie. Ty rowniez wydajesz sie byc w porzadku mimo iz tak niepochlebnie o Tobie tu pisza ale ja Cie rozumiem w pewnym sensie i wiem, ze zla nie jestes