Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina_Balbina

Czy Wasi partnerzy/mężowie też są tacy uparci jak osły?

Polecane posty

Gość Paulina_Balbina

Byleby po swojemu a nie tak jak ja proszę. Dzisiaj pożarliśmy się o to, że ja prosiłam go aby złożył życzenia swojej mamie teraz bo jej na pewno jest przykro, że już tak późno a on jakby zapomniał a on się upierał, że zadzwoni później BO TAK. I wiele jest takich sytuacji kiedy mam wrażenie, że po prostu chce pokazać że się mi nie da, że chce po prostu postawić na swoim. Poza tym jest kochany i często mamy to samo zdanie, zwykle gdy o coś proszę to to robi ale czasem doprowadza mnie do szału jak się ni stąd, ni zowąd uprze jak osioł.

Gość Paulina_Balbina
No dobrze, oboje jesteśmy uparci ;) ale podałby jeden logiczny argument dlaczego nie, a nie: NIE, BO NIE.

a dlaczego tak? W takiej bzdurze logicznym argumentem jest "nie chce mi się teraz dzwonić do matki" i to nie Twoja sprawa, po cholerę trułaś?

Gość Paulina_Balbina
Dlatego tak, że byliśmy u niego od 4 godzin już, widział się z mamą, rozmawiał z nią a życzeń nie złożył więc miała prawo pomyśleć, że to olał i mogło być jej przykro. I to był mój argument.

Mógł być też powód dla którego on nie chciał tych życzeń złożyć i z zasady w takich sytuacjach racji nie ma ten kto się wbija na trzeciego - czyli Ty.