Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adekkk28lllllllll

która dziewczyna lepsza ????

Polecane posty

Gość adekkk28lllllllll

A; - ma 25lat, poznaliśmy się na Juwenaliach, obydwoje jesteśmy absolwentami politechniki, ona studiowała jeszcze jeden kierunek na uniwersytecie, ma własne mieszkanie (kupili jej rodzice), samochód (sama sobie kupiła), mieszka w mieście gdzie studiowaliśmy, obecnie dostała pracę , tzn. kontrakt na rok w Niemczech, ma jeszcze dodatkową prace (tłumaczy różne teksty), pochodzi z zamożnej rodziny, wykształconej -wizualnie bardzo ładna, faceci ją podrywają, widzę jak idziemy razem , że patrzą się na nią na ulicy, tylko wg mnie bardzo chuda ma 163cm a waży 45kg -z charakteru bardzo pewna siebie, czasami arogancka, jest z tych dziewczyn co na sms odpisują po 2h, nie chce mieć dzieci, nie zawraca mi głowy swoimi problemami, rozwiązuje je sama ale też gdy podejmuje jakieś decyzje nie pyta się mnie o zdanie dziewczyna B: -ma 28 lat ( z mojego wieku) znam ją już dawno, chodziliśmy razem do podstawówki, mieszka w mojej rodzinnej wiosce ale przeniosłaby się gdybym ją o to poprosił, pracuje w domu kultury u nas w gminie, nie ma studiów, wizualnie jest ładna, nie jakoś rewelacyjnie ale nie jest brzydka, cicha spokojna, chce mieć dzieci, nie jest przebojowa bo taki ma charakter, mało pewna siebie, jest z tych dziewczyn co na jednego sms odpisuje 10 razy, jak chce podjąc decyzje to pyta się o zdanie itp. która wg. was dziewczyna jest lepsza aby się z nią związać??

Gość gość
Ale Ty k***a głupi i pusty cep jesteś :o

Gość adekkk28lllllllll
chciałem tylko dowiedzieć się co Wy byście wybrali, a czemu 2 a nie 1?

widzę jak idziemy razem , że patrzą się na nią na ulicy Czy Ty masz 15 lat, że to ważne dla Ciebie??

Gość Szmaszing29
oczywiscie, ze ta druga. taka sama wiochmanka jak i ty. ta pierwsza predzej czy pozniej cie oleje. za wysokie progi na twoje chamskie nogi.