Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fryzury Polakow

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze juz nie raz byly tutaj takie tematy, ale zazwyczaj mowa byla o glowach ostrzyzonych 'na pale'. A ja sie pytam dlaczego tylu Polakow nosi okropne, kiczowate, 'pedalskie' (przepraszam za okreslenie), pseudo irokezy? Przeciez taka fryzura to obciach. Kojarzy sie z nazelowanymi arabskimi gogusiami z wakacyjnych kurortow, ubranych w koszulki z wielkim logo Armani. Te fryzury staly sie hitem juz pare lat temu. Myslalam, ze to przejsciowa 'moda', ale widze, ze nadal trzyma sie mocno :/ Nie wiem jak w innych krajach europejskich, ale np. w USA takich fryzur nie widac. Pomijajac ogolny wyglad Amerykanow, trzeba przyznac, ze o fryzury potrafia zadbac i maja w tym wzgledzie naprawde dobry gust. Nie odbierajcie tego jako hejtu. Po prostu milo by bylo popatrzec na mlodych Polakow z fajnymi, meskimi, modnymi, fryzurami, a nie pretensjonalnymi pseudo irokezami...

Zależy co się komuś podoba, ja lubię długie włosy u facetów i z żalem stwierdzam, że niewielu fajnych facetów widuję z zadbanymi, długimi włosami...

Gość gość
Racja. Dlugie tez sa fajne. Kazda dlugosc moze byc fajna, byleby fryzura byla w dobrym guscie. Moze zbyt ogolnie sie wyrazilam, ale pije tu przede wszystkim do tych paskudnych pseudo irokezow

Na pewno jest wiele dziewczyn, którym się te pseudo irokezy podobają. Musi być jakiś powód, że faceci takie noszą.

Gość gość
Powodem jest brak gustu u obojga plci

Gość gość
nikt sie nie wypowiada, bo pewnie wiekszosc ma taka fryzure hehe

Taaa...nie ma to jak wygolone boki i tylko czubek głowy postawiony. Łeb jak pudełko :D

Gość gość
Taaa - jakby tylko dwie opcje byly. Smieszny jestes. Pewnie irokezik na glowce? :D

Gość jedna onaaaa
a jaka to ta męska fryzura? bo że długie włosy to już napisałaś :D a inne? na bok a'la bieber czy na pazia? ;)