Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaczka poniedziałkowa

Czy on mnie kocha?

Polecane posty

Mamy po 30 lat, jesteśmy ze sobą już 8 miesięcy. Widujemy się prawie codziennie ale na tym etapie nie ma żadnych słownych zapewnien o uczuciu, nie ma rozmów o wspolnej rpzyszłości, nie ma rozmów o wspolnym mieszkaniu razem. Na poczatku zwiazku on mowił ze chciałby ze mną zamieszkać jak najszybciej ale teraz po 8 miesiącach nie pdoejmuje nawet tego tematu pomimo ze wie ze jestem na to gotowa. Chce aby nasz związek się rozwijał. Nie mamy tez po 20 lat żeby czekać w neiskonczoność chociażby na to aby razem zamieszkać.

On co prawda mówi mi często że mnie kocha, ale mi to przestaje wystarczać. Ja chciałabym iść na przód. Chciałabym z nim zamieszkać, być z nim każdego dnia. To że on o tym nie wspomina odbieram tak jakby tego nie chciał, nie czuję się rpzez to pewnie, nie wiem co on sobie myśli tak naprawdę.

Męczy mnie takie jeżdzenie do siebie, miałam już jeden taki zwiazek na walizkach. Nie chce tak, ja chcę prawdziwego związku.

Ryczę jak głupia bo smutno mi że to ja mam takie potrzeby i że to ja będe mu musiała o tym powiedziec. Myślałam że to on będzie o to zabiegał, że to on podejmie ten temat. Sama nie wiem nawet co robić, czy mu mówic o tym co czuję czy czekać?Meczę się bo przez to wszytsko nie wiem czy on mnie traktuje poważnie.Wydaje mi się ze jak sie ludzie kochają to nie czekają aż tyle na to aby iść jeden krok do rpzodu