Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 2013

JAKIE WYCIECZKI FAKULTATYWNE POLECACIE -EGIPT

Polecane posty

Gość gość 2013

Z Hurghady?

Gość gość 2013
sorry, pomyliłam dział, ale jak ktoś chce to proszę pisać:)

Gość mama syna i corki
Przede wszystkim polecam Luxor (dla mnie CUDO!), Kair i nurkowanie :) (osobiscie mialam 2 podejscia do nurkowania, ale moje klaustrofobiczne zepdy wziely gore i guzik z tego byl :), ale moj maz byl zachwycony.

Gość bedziemy tam 3 raz
polecam jeep safari, super przygoda+przejażdżka na wielbłądzie dla dzieci, poznanie klimatu wioski beduińskiej, wycieczka do Kairu - super, ale męcząca, chyba,ze weźmiesz 2 dniowa na nie jedno, piramidy konicznie musisz zobaczyć jak 1 raz bedziesz

Gość mama syna i corki
Co do wiosek beduinskich to mam akurat odmienne zdanie :) To wszystko jest robione pod turystow i wiem to na 100%, bo moj maz pewnego wieczora bedac tam podrinkowal sobie z przewodnikiem, ktory mu opowiedzial jak to wyglada :) (bo ja oczywiscie bylam pod wielkiem wrazeniem jak zyja itd.), ale to wszystko sciema...takze uwazam, ze to w zwiazku z tym strata pieniedzy.

Gość dodzia lodzia
wogole odradzam Egipt.chyba ze ktoś lubi syf i użeranie się z arabami.ja tam wole kanary,wyspy greckie.tam przynajmniej nikt mi d**y non stop nie truje.

Gość gość
jaki syf, jak jeżdzisz w najtansze miejsca to masz syf, ludzie wykupują droższe hotele i maja kulture prostaczko:D

Gość gość
wyprawa od Gizy jest najbardziej edukacyjna i zawiera, co potrzeba, by poznac ten klimat, reszta jest sztucznie naciagana komercja, no i rafy jak lubisz nurkowac

Gość gość 2013
ktos cos jeszcze napisze? serio to ściema z ta wioską?, bo napalilam sie

Gość gość
piramidy obowiazkowe, polecam tez Izrael, skoczylam na 2 dni. Wioski to bardziej cepelia, ale mozna, bo po drodze fajne krajobrazy no i pustynia