Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p159

dieta+ćwiczenia

Polecane posty

Gość p159

Najwyższy czas w moim przypadku wziąć się za siebie. Chcę walczyć z moim brzuszkiem i "boczkami". Wymyśliłam sobie kilka ćwiczeń aczkolwiek nie wiem co po kolei wykonywać, w jakich ilościach i jakich porach dnia. Myślałam o brzuszkach,skłonach bocznych, przysiadach, odbijanie rękami od ściany w pewnej odległości przy wykonywaniu skrętu,hula-hop (z masażerem) oraz spróbuje się zmierzyć z 6 Weidera. W całości zrobiłam ją dwa razy,mam nadzieje, że i tym razem dam radę. Możecie jakoś pomóc?? Naprowadzić co i jak robić??

Gość gość
Dziewczyny co Wy na to???

Witaj, napisz jakie są Twoje wymiary kg wzrost ile cm wiek itp. To zależy ile chcesz schudnąć czy tylko wyrzeźbić ciało. A jakąś dietę do tego sobie ustaliłaś? Jakie efekty po szóstce? Ja jestem dziś na 21 dniu dlatego pytam.

Gość gość
Ważę stosunkowo niewiele. 51 kg przy wzroście 162. Mam figurę tzw. jabłka;/ Wystający brzuch i boczki;/ Nie stosuję żadnej konkretnej diety. Staram się jeść 5 posiłków dziennie, pić dużo wody niegazowanej, jeść sporo owoców i warzyw. 6 Weidera zaczęłam ćwiczyć w poniedziałek. Najbardziej zależy mi na zrzuceniu kilku cm.

Gość gość
Dziewczyny pomocy!!

Gość Olcia Dubicka
Przede wszystkim to musisz sobie zdać sprawę że żadne A6W nie ma nic wspólnego z odchudzaniem brzucha. Organizm jest tak skonstruowany że spala tłuszcz z całego ciała równomiernie i nie da się tego zmienić ani odchudzić w tych miejscach gdzie chcesz. To że zaczniesz ćwiczyć brzuch nie ma nic wspólnego z odchudzaniem brzucha, nie da się odchudzić miejscowo. Musisz zadbać o całokształt i wykonywać ćwiczenia na całe ciało inaczej będziesz zawiedziona. Też kwestia diety bo jak będziesz się objadać chlebem czy innymi tego typu produktami to wysiłki pójdą na marne ;/ Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość gość
Dziewczyny! 15 dzień a6w za mną;) Jestem wytrwała i zaczynam zauważać efekty. Jak to mówią "wszystko siedzi w głowie" i teraz zgadzam się z tym całkowicie. Zaczęłam zdrowiej jeść i dużo ćwiczyć. Oprócz szóstki robię również brzuszki,przysiady,skłony i kręce hula-hop. Po 7-tygodniowym cyklu 6 Weidera w dniu dzisiejszym postanawiam zabrać się za SKALPEL Ewy Chodakowskiej:)

Gość Roksana92
Ja polecam ćwiczenia z Mel B szybkie efekty.. Pośladki, nogi, cardio, abs i na koniec rozluźniające od razu czujesz się lżejsza :) Pozdrawiam :)

Gość gość
Brzmi i wygląda ciekawie;) Muszę nad tym pomyśleć;)

Gość Roksana92
Na prawdę polecam.. te ćwiczenia trwają po 10 minut (cardio chyba 15) przez to że są takie krótkie fajnie motywują.. Możesz wybrać sobie dowolne ćwiczenia w zależności co chcesz sobie wymodelować. Polecam te na pośladki po kilku dniach tyłek się ujędrnia i podnosi (cellulit zdecydowanie się zmniejsza) Przy okazji możesz się pośmiać :)

Gość gość
Wczoraj dla spróbowania zrobiłam dosłownie 3 ćwiczenia ze skalpela;p dzisiaj mega zakwasy. Myślę że po 6 Weidera wytrzymam i Chodakowską:) Trzymajcie kciuki!!;)

Gość gość
Jeszcze jedno pytanie... W ostatnim czasie strasznie rozciągłam sobie żołądek. Jakim sposobami mogę go skurczyć?