Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanenka

ile z Was mieszka w domach jednorodzinnych?

Polecane posty

Gość nanenka

to moje wielkie marzenie, nadal do spełnienia, ciekawa jestem ile z Was ma domek? na jakiej zasadzie ( na kredyt, po rodzinie? ), nas z mężem na razie nie stać a wydaje mi się ze cała Polska teraz się buduje, tyle jest teraz nowych domów wszędzie i w tv w różnych reality tez , młode rodzinki z dziećmi i nowiutkie duże domy, a my nawet do zdolności kredytowej mamy jeszcze daleko :-(

Gość Moje marzenie najskrytsze to d
Jejku moje marzenie od dziecka jest mieć domek jednorodzinny i wciąż wierzę że się spełni ;) Zawsze zazdroszczę innym że mają duży dom , ogród ;)

Gość nanenka
właśnie, ogród mmm taki z warzywnikiem :-) tak żeby móc rano wyjść i wypić kawę :-) a po południu posiedzieć, popatrzeć na zmiany pór roku itd. itp

Gość Kredyt pod zastaw firmy
My z mężem mieszkaliśmy w boku, ale sprzedaliśmy bloki i wzięliśmy kredyt pod zastaw firmy , i kupiliśmy dom za 600 tysięcy . Niby jest fajnie, ale dużo pieniędzy trzeba wydać

Gość nanenka
hmm, nie słyszałam o takim kredycie, my tez mamy małą firmę ale myśleliśmy o kredycie hipotecznym , zainteresował mnie temat :-) trochę martwi mnie to, że nawet jak w końcu osiągniemy zdolnośc to będzie to kredyt na 30 lat..

Gość SMikefrw
ja mieszkam.piętrowy dom i dy\uuuży ogród z sadem.ale to akurat minus bo trzeba grabić trawę po wykoszeniu

Gość nanenka
a skąd miałaś na domek ? :-)

Na razie mieszkam w domu z rodzicami, ale to ich dom. Niedługo wyprowadzam się do mieszkania w bloku. Nie wiem jak przyzwyczaję się.

Na razie mieszkam w domu z rodzicami, ale to ich dom. Niedługo wyprowadzam się do mieszkania w bloku. Nie wiem jak przyzwyczaję się.

Gość hgftrf
ile macie lat,ile zarabiacie?

Gość nanenka
właśnie ja mam taka sama sytuację, całe życie w domku ( babcia, rodzice) bardzo tęsknię, brakuje mi przestrzeni, mam pewne nawyki wyniesione z domu rodzinnego, teraz nie mam nawet balkonu i nie mogę się przyzwyczaić np. do prania,

Gość nanenka
właśnie ja mam taka sama sytuację, całe życie w domku ( babcia, rodzice) bardzo tęsknię, brakuje mi przestrzeni, mam pewne nawyki wyniesione z domu rodzinnego, teraz nie mam nawet balkonu i nie mogę się przyzwyczaić np. do prania,

My mieszkamy w domu. Sprzedaliśmy dwa mieszkania i kupilismy stary dom z ogrodem o pow. pół hektara. Wiosna-lato-bajka- zielony ogród dziecko ciągle na podwórku, grilki, kawki na ogrodzie. Koszmar zaczyna się zimą....Palenie w piecu, czyszczenie komina, masakra z wyjazdem z domu ( trzeba sobie odśnieżyć), woda w piwnicy..Ale i tak wolę to niż blok i odgłosy srającego sąsiada na górze...

My mieszkamy w domu. Sprzedaliśmy dwa mieszkania i kupilismy stary dom z ogrodem o pow. pół hektara. Wiosna-lato-bajka- zielony ogród dziecko ciągle na podwórku, grilki, kawki na ogrodzie. Koszmar zaczyna się zimą....Palenie w piecu, czyszczenie komina, masakra z wyjazdem z domu ( trzeba sobie odśnieżyć), woda w piwnicy..Ale i tak wolę to niż blok i odgłosy srającego sąsiada na górze...

mamy po 30 lat zarabiamy...raczej średnio. Ja pracuję w budżetówce mąż ma firmę

Gość gość
tak ja liczę się z okresem zimowym, wiem ze jest trudniej ale te kawki ehh

Gość gość

Gość smętna z powodu pogody
ja mieszkam w bloku, ale zajmuje się spora działkę z domem na wsi (moja babcia tam mieszka) i ile tam ja pracy muszę w lecie włożyć, żeby to jako tako wyglądało :) to druga strona medalu :) teren jest spory, nierówny, trawa do koszenia, grabienia, ogródek, krzewy, jabłonie, itp. wracam z pracy o 15, jadę tam obrabiać i schodzi się do wieczora. dużo pracy :)

Gość gość