Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja Donnikova

kierownictwo PKW wzięło udział w szkoleniu... w Moskwie!!! PRL is coming back.

Polecane posty

Gość Alicja Donnikova

http://www.rp.pl/artykul/16,1013399-Panstwowa-Komisja-Wyborcza-na-szkoleniu-w-Rosji.html ­ ­ PO uczy się demokracji od Putina...

cóż orange, zdaje mi się, że siedzisz tu znacznie częściej niż ja :) więc może postaraj się o posadę kasjera w biedronce i zagospodaruj sobie tym samym czas wolny, a twoje problemy z psychiką czasowo ustąpią :)

Gość PO od dawna siedzi w  kieszeni
u Putina

jak ktoś ma taki ogromny problem z tym że link jest z RP, to niech sobie wrzuci w google "pkw szkolenie moskwa". ­ przeczytacie o tym dosłownie wszędzie.

Dlaczego uznać siedzenie na kafe za syndrom debilizmu? Przecież równie dobrze można powiedzieć że chodzenie dzień w dzień do szkoły czy do tej samej pracy jak zniewolone robociki też nie świadczy dobrze o psyche? Jeśli ktoś jest tu już psycholem to ja Bóg a moi przyjaciele to bóg jahwe i allah, Jezusa zabiłem bo nie pasował do nas, a buddą gardzę jak swoim poprzednim życiem. Cóż więc o mnie możesz powiedzieć gościu pomarańczowy? Chcesz mnie obrazić ale w jaki sposób? Czy nie wiesz że mam władze uwolnić cię jak i skazać na śmierć? Gdyby Alicja Donnikova i jej twory siały tu prawdę w postaci propagandy religijnej to nic bym nie powiedział za obrazę jej gdyby głosiła nazizm i szeroko zakrojony faszyzm - nic bym nie powiedział za obrazę jej ale za co ją właściwie wyzywać? Pewnie nie jest ona żadnym okazem obiektywności i mądrości ale powiedzmy sobie szczerze - kto z was tu jest w moim obliczu? Życzę miłego siedzenia na kafe.

Gość gość
Polska sie stacza, za Kaczynskiego przynajmniej nie bylismy slugusami Rosji, a teraz im dluzej rzadza Platfusy tym jest gorzej. Ktos jeszcze nie wierzy w zamach Smolensku, skoro nasi jezdza po instrukcje do Moskwy? Zupelnie jak za starych czasow

Gość gość
Niestety dziecko przeżyło, zostanie kaleką do końca życia...." x x Uwazasz wobec tego, że lepiej gdyby ją zabił?

W przyszłym roku z więzienia wyjdzie g****iciel i morderca kilku chłopców. Jego psychiatra nazywa go maszyną do zabijania. Nasze władze nie mają pomysłu co z tym fantem zrobić.

myślę że da radę. niedawno na onecie pokazywali laskę której jakiś odtrącony "wielbiciel" spalił twarz kwasem. po paru latach jakoś ją doprowadzili do ładu. parę dni temu lekarze przyszyli twarz facetowi któremu oderwała ją maszyna. dadzą radę i tej dziewczynce. może mieć całkiem spoko życie. no ale tu nie o tym. straszne jest to że od lat ponad dwudziestu doświadczamy ze strony państwa i naszych "przedstawicieli" niegodziwości i wyzysku. i sami jesteśmy takimi kretynami że ciągle ich wybieramy. straszne jest to nasze społeczeństwo.

Weź głęboki wdech i pomyśl. To nie boli. Wymądrzać to się można na necie, gdy się nie stanęło twarzą twarz z problemem. Ja nie wiem czy to dziecko żyje nadal, napisałam jedynie, iż przeżyło sam wypadek. Jej stan był na tyle ciężki, że rokowania były tragiczne. Te słowa padły z ust lekarza, który w swoim życiu widział nie jedno. x my zaś będziemy z naszych pieniędzy utrzymywać gnoja, który to zrobił.

ifka, aż mi się słabo zrobiło :O miejcie litość, zanim mi coś takiego tu opiszecie. ja na opisach tortur na wykładach zatykałam uszy, a że to akurat mój znajomy opowiadał, to kazałam mu przestać z tymi traumatycznymi historiami. na szczęście posłuchał. ­ a propos traum - ostatnio zdałam sobie sprawę, że nie zaufam już żadnemu facetowi. może to i lepiej :o

mimo starań lewaków wciąż większość obywateli w polsce jest za karą śmierci. to dlaczego mimo "demokracji" w polsce nie ma kary śmierci? co to za demokracja? kogo wy wybieracie? czy wasze wybory mają cokolwiek wspólne z waszymi poglądami czy po prostu wybieracie politycznych "celebrytów" których wam nastręczą mendia?

a kogo ty wybierasz, off? ja odkąd głosuję, nigdy jeszcze nie trafiłam ze swoim głosem w partię, która weszłaby do sejmu. tyle na temat "naszych" wyborów.

Żaba młoda jesteś, może dasz radę pewne sprawy sobie poukładać. Tylko się po prostu ponownie nie wpakuj w jakiś kanał.

Ja się w swoich wyborach pomyliłam całkowicie :D

naprawili ! :D prawie 27 lat to już nie jest młodość. nie wiem, czy mój ex-związek można nazwać kanałem. ja bym jednak nie przesadzała. nikt mnie nie bił, nie poniżał i nie zdradzał. po prostu byłam naiwna. i wierzyłam w prawdziwą miłość i związki do końca życia. doprawdy, przezabawne miałam poglądy :o

ja wybieram tych którzy reprezentują moje wolnościowe, obywatelskie poglądy. wybieram takich którzy nie chcą "walczyć z biurokracją" tylko takich którzy uważają że biurokraci są zbędni a człowiek sam za siebie powinien podejmować decyzję. wybieram takich dla których niewiarygodnym jest że na ogrodzenie własnej działki ja muszę uzyskać zgodę biurokraty. czy na wycięcie na niej drzewa. czy na rozpoczęcie działalności gospodarczej itd itd. wybieram tych którzy twierdzą że kara śmierci dla morderców jest obowiązkiem wobec uczciwych obywateli ale jednocześnie nie przychodzi im do głowy żeby ścigać obywatela za to że na ulicy pije piwo. ale już nie wybieram się na głosowanie, to nie ma sensu.

A ja myślę, ba jestem przekonana, iż problem nie tkwi w tym całym kalibanie czy jak mu tam było.

wybieram takich którzy uważają że obywatel jest najważniejszym podmiotem w państwie i nie może być mowy o tym żeby wynajęty przez niego urzędnik czy "przedstawiciel" stosował wobec niego jakąś "politykę antynikotynową". bo jak może być zwierzchnikiem ktoś komu "podwładny" zakazuje zapalić papierosa?

wybieram takich dla których większość "problemów" z którymi "boryka się" obecnie władza to kompletne niedorzeczności. dla których nie istnieje nic takiego jak "problem emerytur" czy "problem z ofe" bo państwo nie ma prawa decydować za obywatela na co ten ma wydawać własne pieniądze. ale takich jak ja to w polsce może ze 2 proc a w porywach do 5.

"A ja myślę, ba jestem przekonana, iż problem nie tkwi w tym całym kalibanie czy jak mu tam było." bo ba, oczywiście ifciu, że problem tkwi we mnie, a nie w facecie, któremu posypała się wcześniej niezliczona ilość związków, z małżeństwem włącznie :O to wszystko była MOJA wina, bo ja z takim wielkim doświadczeniem jak ZERO facetów na koncie powinnam wszystko wiedzieć i wszystko przewidzieć, prawda? a teraz już po prostu nie interesują mnie związki. wiem, jak to wygląda i nie kręci mnie to. przereklamowana sprawa.

"wybieram takich którzy uważają że obywatel jest najważniejszym podmiotem w państwie" problem w tym, że nie idziesz na wybory, a tym samym NIE wybierasz. ale już to omawialiśmy 100 razy, więc dajmy spokój ;)

Żaba jesteś jedną z ostatnich osób, w stosunku do których bym sobie na taką złośliwość pozwoliła. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora :P Nie to miałam na myśli ale nie wiem czy kafe to miejsce do kontynuowania tego wątku. Jak byś chciała sobie kiedyś pogadać to daj znaka ;)