Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100%MĘŻCZYZNY

Szukam dziewicy do rozmowy moze nawet na stała znajomosc

Polecane posty

To w jakim celu szukasz akurat dziewicy?Sam uprawiałeś seks,więc teraz dlaczego nie szukasz kontaktu z kobietą szanującą się ale mającą seks za sobą?

Gość 100%MĘŻCZYZNY
tak naprawde to mezczyzni tez mnie kreca.. moze znajdzie sie jakis chetny ktory zechce mi wylizac rowek?

Gość 100%MĘŻCZYZNY
poniewaz taka kobieta mnie zdradziła nie dziewica dziwnym trafem juz jej nie wystarczalem chciala czegos wiecej wiec skonczylo sie wtedy pomyslalem wtedy ze potrzebuje odmiany kogos kto nie mysli o sexie dla kogos ta sprawa nie jest 1rzedna mysle ze odp na wszystkie twoje pytania !! pozdrawiam

Gość 100%MĘŻCZYZNY
Poniewaz nie dziewica mnie zdradzila jakims dziwnym trafem juz jej nie wystarczalem wiec postanowilem ze musze zmienic swoje zycie tak poprostu

Gość 100%MĘŻCZYZNY
poniewaz taka wlasnie szanujaca sie kobieta mnie zdradzila i mam juz zle wrazenie na temat takich "szanujacych sie kobiet " po 2 w zyciu czlowieka potrzebna jest odmiana zeby wyszedl z tego marazmu

Gość 100%MĘŻCZYZNY
poniewaz taka wlasnie szanujaca sie kobieta mnie zdradzila i mam juz zle wrazenie na temat takich "szanujacych sie kobiet " po 2 w zyciu czlowieka potrzebna jest odmiana zeby wyszedl z tego marazmu

Gość 100%MĘŻCZYZNY
Poniewaz taka kobieta o ktorej piszesz zdradzila mnie a po 2 potrzebuje w zyciu odmiany

Gość 100%MĘŻCZYZNY
poniewaz taka kobieta o ktorej piszesz zdradzila mnie po dlugim zwiazku wiec to koniec nigy takiej kobiecie juz nie zaufam a po 2 potrzebuje odmiany i tyle