Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellalla

Menu 5 mc poradzcie

Polecane posty

Gość ellalla

Mam 5 miesieczną córcie którą karmie piersią. Mała ładnie przybiera na wadzę. Zaczełam rozszerzać jej diete podaję zupki które sama robię. Marchew ziemniak i pietruszka oczywiscie wszystko wprowadzalam po kolei. Kupiłam kleik ryż owy i zaczełam zagęszczac jej zupki ale widzę że jej kupki sie zmienił i nie wiem czy to alergia. Maja taką galaretowatą konsystencjie. Takie grutki jakby żelatyna. Noe chcę fisiować i latać do lekarza bo odkąd się urodziła niunia to ja prawie raz w tygodniu jestem bo kupa mi się nie podoba. Teraz nie wiem czy dalej ja karmić zupkami czy odczekać jakiś czas czy podawać jej coś oprucz cyca? Doradzcie coś? Przepraszam za błedy bo widzę że są ale pisze na szybkiego.

Gość gość
niepotrzebnie rozszerzałaś dietę tak wcześnie, bo mleko matki w zupełności wystarcza do skończenia 6 miesiąca. Te galeretowate grudki to śluz, dziecko ma podrażnione jelita.

Gość gość
niepotrzebnie rozszerzałaś dietę tak wcześnie, bo mleko matki w zupełności wystarcza do skończenia 6 miesiąca. Te galeretowate grudki to śluz, dziecko ma podrażnione jelita.