Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr.ama-gi

Cytat na dzis

Polecane posty

Gość gość
przepraszam chwilowo przegrałeś z "Lekarzami", konieczność reanimacji rozumiesz :D żarty się skończyły ? ale ja nie chcę :(

Gość gość
emot z czapiastym ryjkiem jak żywo przypominający Zwirka ? w zależności od kontekstu, znudzenie, senność, oczywistość, i co Ty mi tu będziesz ... itd ;)

Gość mr.ama-gi
Phe. Czyszcze Malasza w kazdym aspekcie. Ale Twoj wybor ;) Zwirek to ziew ? Zwykly ziew ... psa mac, a bylem pewien, ze to jednak komplement wyrazony pismem klinowym. Zarty ? Prosze bardzo, pozartujmy sobie. Na poczatek czemu superman zakladal gacie na kalesony ? Gosc ratuje swiat w co drugi wtorek a nie wie, ze najpierw krotkie na nie dlugie. O co tu chodzi ? ;)

Gość mr.ama-gi
Phe. Czyszcze Malasza w kazdym aspekcie. Ale Twoj wybor ;) Zwirek to ziew ? Zwykly ziew ... psa mac, a bylem pewien, ze to jednak komplement wyrazony pismem klinowym. Zarty ? Prosze bardzo, pozartujmy sobie. Na poczatek czemu superman zakladal gacie na kalesony ? Gosc ratuje swiat w co drugi wtorek a nie wie, ze najpierw krotkie a nie dlugie. O co tu chodzi ? ;)

Gość gość
:D

Gość gość
nie mam siły :( mam przed oczami budyń czekoladowy w miejscu mało dyplomatycznym ;) aby zatrzymać ten widok pod powiekami muszę się natychmiast wylogować :P

Gość gość
taa wiem, wszystko na "se" jest przereklamowane, ale człowiek nie wielbłąd i spać musi :D dobranoc :)

Gość mr.ama-gi
Musialabys sie wpierw zalogowac ;) W kazdym razie, zagadka pozostanie zagadka.

Gość mr.ama-gi
Idz. Jak pojdziesz moze w koncu uda mi sie poderwac kogos ;) ;) ;) Dobranoc. I podziekowal :)

Gość gość
cffaniaczek ;) tradycyjnie powodzenia :classic_cool: :D

Gość mr.ama-gi
Pf, mowi to ktos kto pobiegl patrzec na Pawelka ;) Tradycyjnie dziekuje :)