Gość gość Napisano Maj 27, 2013 Hej . Sluchajcie mam pwazny problem ktory niszczy wszystko . Zaczne od poczatku.. Poznalam chlopaka ktory wydawal mi sie z***bisty ale gdy sciagnal czapke to okazall sie za stary nie spodobal mi sie zbytnio ...:-\ ja mam 21 lat a on 29 wiek nie gra roli no ale ta twarz lekko juz starsza widac .. Hmm no i po paru spotkaniach oddalam mu sie bo mnie ppciagal.. Nie chcialam z nim bc a zarazem chcialam no i zaproponowal mi abym z nim zamiesxkala...no wiec sie zgodzilam..choc nie bylam pewna tej decyzji . Nie chcialm z nim co chwilem.ie ciagnelo do mojego miasteczka bo tutaj niby bylo fajnie ale zaczeli mnie wkurzac jego koledzy sytuacja materialna i zaszlam do tego w ciaze z nim . No coz postanowilam pogodzic wszystko choc chodzjlam caly czas tu jakas samotna ale mowilam ze wytrwam az do porodu i bede miec na wszyztko wyj i bede szzesliwa wkoncu bo mialam wszystkiego juz serdecznie dosc .nie moglam nawet myslec . Tylko w glowie ciagle dziwaczne pomysly te mysli. . . I odkad urodzilam nic sie zmienilo..pierwsze dni pieknie az tu mama ba ktora niw potrafie nic pow choc jest zla ! Ktora mnie co chwile zamatwia zaczelk mnie w*****ac to wszystko ze tak brZydko napisze . No i stalam sie zla z punktu widzenia i zagubiona i z nerwicowana staram sie dbac o sibie bo moj synek musi byc szczesliwy . A ja juz czasem nie wiem ocb .nie spotykam sie z nikim zadnej pomocy .. Co mam rpbic.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach