Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzydziestolatka

Polecane posty

Gość gość
Gosc>> ale to jest normalne ze wtym wieku ktos kogos mial i z kims spal, zdarzaja sie tacy ludzie jak ty ktorzy szukaja podobnych wartosci w zyciu ale takich jest bardzo malo, wiec szczerze mowiac masz trudniej, ja tez mam trudno bo chce wolnego a nie z typowym bagazem, aswoja droga czy nie szkoda ci tych mlodych lat zeby zyc we wstrzemiezliwosci? Ja tez sie przyznam ze jak jestem singlem bez partnera to z nikim nie sypiam, po prostu nie rajcuje mnie 1raazeowa przygoda nigdy takiej nie mialalm i raczej nie chcialabym miec

Gość .Natalka.
Dokładnie, wiek to nie jest żadna przeszkoda, pisałam o tym wcześniej. Każde serduszko potrzebuje miłości, niezależnie od wieku .

Gość gość
Natalka wiek nie jest przeszkoda w sumie moglabym sobie czekac ile potrzeba, ale....... tez zakladam zechcialabym kiedys miec dziecko a z tym nie powiesz ze moze czekac w nieskonczonosc

Gość gość
z prawiczkami też się spotykałam :O nie ja juz po prostu chyba nie chcę faceta, mam dość, wypaliłam się. życie to nie bajka. Jak byłam młodsza to marzyłam zawsze o jakimś tam księciu, ale teraz widzę, że nie ma czegoś takiego. życie jest brutalne. miałam fajnego przyjaciela, bratnią duszę, kilka lat przyjaźni, miłości, i co? gówno z tego wyszło, bo on woli swoją matkę ode mnie :O i kilka lat zmarnowanych, i teraz co mam szukac nastepnego, znowu zmarnowac kilka lat na poznawanie się, a i tak nic z tego nie wyjdzie. To już wolę zainwestowac w kota ;) po prostu jak się ma pecha to się ma pecha i nic sie na to nie poradzi, nie każdej pisany mąż.

Gość .Natalka.
Autorko Wiadomo, każda kobieta chce mieć dziecko. Ale ja np nie chciałabym i tak szybciej niż przed 30 - tką. Nigdzie nie jest powiedziane, że trzeba szybko rodzić. Spokojnie masz czas jeszcze :) Jeszcze masz czas na to by być w 3 różnych związkach i aby owocami 3-ciego związku była dwójka dzieci. Naprawdę wszystko przed Tobą :)

Gość skaczę po kałużach
rozumiem gościu powyżej, że o tym porzucaniu napisałeś do mnie, jeśli faktycznie tak by się stało, no to cóż, i tak bywa. Głowy sobie obciąć za niego nie dam ale ja nie z tych co to rozpaczają latami i porzucają nadzieję. Szybko znalazł by się następca, a wiesz dlaczego? Bo mam wyj****e, a nawet gdybym miała być sama, też było by ok bo ja szczęścia nie szukam w innych :-)

Gość gość
nie spotykam się z nikim na seks, żyję od zawsze we "wstrzemięźliwości", to znaczy jakies tam doswiadczenia mialam, ale seksu jeszcze nie, i jakoś nie czuję, że marnuję sobie życie bo po prostu mam swoje zasady i źle bym się czuła gdybym zyla inaczej. Poza tym ja zawsze uważam, że to nie sztuka uprawiac seks, bo to nawet zwierzątka potrafią; sztuka to zapanować nad popędem i być szczęsliwym, mi sie to udalo ;) czuję się wolna po prostu.

Gość .Natalka.
29 - latko jesteś pesymistką :( jaki jest Twój znak zodiaku?

Gość .Natalka.
Z seksem się zgadzam, oczywiście, że bez seksu można żyć. No ale jak facet jest w kilkuletnim związku, to trzeba to zaakceptować, że uprawiał skes

Gość gość
Guzik w sobotę wyszła za maz za przystojnego górala w wieku 37 lat a poznala go w wieku 33 - jak będziesz smęcącą jędzą to nie poznasz - ciesz sie z każdego dnia, z tego ze jestes zdrowa masz dwie ręce i nogi bo poki jesteś młoda i zdrowa mozesz wszystko

Gość gość
wolę nie pisac, żeby mnie nikt nie rozpoznal :P może i jestem pesymistką, po prostu troche w zyciu przezyłam, twardo stapam po ziemi, a facetom juz po prostu nie ufam, skoro nawet najlepszy wieloletni przyjaciel wybral swoja matkę...

Gość gość
:(

Gość brzózzzka
Mój znak to rak i jestem pesymistką

Gość gość
wiem niby mam czas do 35, czyli to daje jeszcze 5lat! to duzo, no o ile chce miec sie tylko jedna dzidzie :P ale szczerze mowiac wkurza mnie to ze takie dziewczyny ktore sa porzadne, mialy paru partnerow albo wcale, ktore maja poukladane w glowie, ktore skupiaja sie na nauce albo karierze, czy pracy..... maja po prostu pecha, los z nich zakpil i nie mowie tutaj o tym ze jak sie czeka dlugo na cos to to to zawsze musi byc cos lepszego bo czasem sie okazuje ze dostaje sie fige z makiem! No a takie dziewczyny cwane to zawsze jakos sobie potrafia ulozyc zycie, albo zlapia faceta na dziecko, albo prowadza lubiezne zycie a potem raptem maja fajnego faceta na koncu (bo one wiedza jak ich zlapac ze swojego doswiadczenia) no i takie zawsze wyladuja na czterech lapach

Gość .Natalka.
Oki nie pisz :) To ja Ci tylko napiszę moje podejrzenie, że jesteś Koziorożec , tak mi się z panią Koziorożec kojarzysz :) Nie musisz zaprzeczać i potwierdzać :)

Gość .Natalka.
No właśnie pesymistom jest znacznie ciężej wydaje mi się... Ciężej jest im się otworzyć i same zmagają się z problemami przejmują wszystkim... A nigdzie też nie jest powiedziane, że do 35 lat dziecko :P

Gość brzózzzka
Mam tak samo przesrane jak autorka :(

Gość Autorka_topikuu
Natalka bylam ostatnio u lekarza i sie z ciekawosci pytalam i mi odp ze do 35 to spokojnie mozna bo organizm jest na rowni zdrowy i silny jak u 20kilku latek a dopiero po 35 roku jest ryzyko, co znaczy ze po 35 tez mozna, ale ja nie chcialabym ryzykowac

Gość gość
Niestety nie trafiłaś, nie jestem koziorożcem :( No ja wlasnie też zauwazylam, że te porządne wartosciowe dziewczyny mają pecha, a te co szybko idą do łózka, to szybko znajdują męża i to jeszcze czesto bardzo wartosciowego. Wkurza mnie tez jak wlasnie taki porządny facet trafi na jakąs co go zdradza, nie szanuje, nie pracuje, nic nie robi w domu. nie ma sprawiedliwosci na swiecie :( albo jak jakies byle prostytutki co mialy sponsorow na studiach też potem dość szybko wychodzą za mąz, mąż oczywiscie nie wie o ich przeszlosci. ech szkoda slow na to.

Gość .Natalka.
Autorko bo na każdego gdzieś czeka druga połówka :P I na tą "wyluzowaną" i na porządną też. A faceci akurat uwielbiają wypominać poprzednich partnerów i ogólnie boją się porównań z nimi. Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale np. moja ciocia wyszła za mąż w wieku 30 paru lat i ok 40 tki urodziła dwoje dzieci , jest wiele kobiet które wychodzą za mąż po 30 - tce. Jedni poznają miłośc w wieku 15 lat, inni 35 różnie bywa

Gość Bolek Zdun
' wieloletni przyjaciel wybral swoja matkę ' a może taka była sytuacja, że musiał tak wybrać z jakiegoś powodu i nie chciałaś poczekać i dać jemu szansy ?

Gość brzózzzka
Niestety nie trafiłaś, nie jestem koziorożcem smutas.gif No ja wlasnie też zauwazylam, że te porządne wartosciowe dziewczyny mają pecha, a te co szybko idą do łózka, to szybko znajdują męża i to jeszcze czesto bardzo wartosciowego. Wkurza mnie tez jak wlasnie taki porządny facet trafi na jakąs co go zdradza, nie szanuje, nie pracuje, nic nie robi w domu. nie ma sprawiedliwosci na swiecie smutas.gif albo jak jakies byle prostytutki co mialy sponsorow na studiach też potem dość szybko wychodzą za mąz, mąż oczywiscie nie wie o ich przeszlosci. ech szkoda slow na to. Dokładnie tak jest

Gość .Natalka.
Autorko topiku wiadomo, że ryzyko jest większe, ale nie ma co sobie stawiać granicy , że do 35. Z biologicznego punktu widzenia idealnie jest rodzić w wieku 18 - 21 lat, jakoś tak, a czy człowiek psychocznie jest wtedy przygotowany, raczej nie. 29 - latko - aha :) Tak sobie pomyślałam, że Koziorożec, bo bywają właśnie takimi pesymistkami koziorożce niepotrzebnie

Gość Autorka_topikuu
Nie wiem sama moze ja jestem naprawde jakas brzydka ze nie moge trafic na swojego, albo nie wierze w siebie, ale jak tu wierzyc skoro cala reszta do okola cie dobija i codziennie przypomina ze jestes "stara panna, ktora to nikt nie chce"

Gość .Natalka.
Ale to nie jest fajnie drżeć, ze strachu takiej dziewczynie, że mąż się dowie, że była prostytutką ...

Gość Autorka_topikuu
Natalka aci wszycsy wolni faceci to nie sa przypadkiem lysi w dresachz3 bialymi paskamii brzuchem piwnym? :P bo u mnie w miescie tego na peczki

Gość gość no1
jak was czytam to mam wrażenie, że order za swoją porządność dostać chcecie :-) Widocznie tak się zatraciłyście w tej swojej nauce i karierze, że was żaden facet spoza stosu książek nie zauważa. A poza tym, kobieta w wieku 30 lat, która seksu nie uprawia nie może być do końca zdrowa na umyśle i faceci podświadomie od takich kobiet stronią bo po co im w łóżku zimna kłoda, która latami bez bzykania obejść się może :-) Zarzucacie puszczalstwo innym a same pajęczyny między nogami hodujecie, trza było się puszczać to byście facetów teraz miały.

Gość Bolek Zdun
czyli już wiadomo - łysy odpada - dresiarz też - kto jeszcze, budowlaniec ?

boze, ale zawisc :D juz nawet musicie zjechac te kobiety co po prostu lubia seks, jestescie nieudacznikami zyciowymi, a takich porzadni nie chca. Poza tym, porzadni tez lubia seks, a wy jak widac macie 'zasady' (nie wiadomo po co na co i dlaczego sie tak krzywdzicie)

Gość Autorka_topikuu
Gosciu u mnie spokojnie bo mialam 3 facetow w zyciu lacznie 6lat bylam z nimi wiec wiem o czym mowisz,