Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzydziestolatka

Polecane posty

Gość .Natalka.
Autorka_topikuu ooo dzięki, miło mi bardzo :):):) p.s. zaraz będę musiała uciekać, ale mi się z Tobą również bardzo miło rozmawiało i trzymam kciuki :)

Gość Autorka_topikuu
Racja najlepiej miec kolezanke ktora ma podobne zainteresowania i jest singlem bo tak to razem mozna wyjsc na piwo, ale wiekszosc moich kolezanek jest mlodszych ode mnie i troche zle sie czuje z tym ze niby mam wiecej marszczek od nich itd

Gość Autorka_topikuu
Natalka dzieki za rady w takim razie ! fajnie ze jeszcze istnieja normalne osoby :)

Gość .Natalka.
Autorko topiku To właśnie błąd! Spotykaj się z tymi, które najbardziej Ci odpowiadają, nie patrz na wiek, że Ty np, do nich nie pasujesz czy coś... Ja mam koleżanki w wieku 21 - 34 lata wiek nie jest istotny, tylko to jak się dogadujecie :) Lepiej się fajnie pobawić z młodszą koleżanką o fajnych zainteresowaniach niż nudną rówieśniczką.

Gość .Natalka.
Nie ma za co :) Mam nadzieję, że podniosłam Cię choć troszkę na duchu i że wybierzesz się gdzieś pobawić :P Pewnie, że istnieją normalne osoby, normalni faceci również, osobiście potwierdzam :) Trzymaj się cieplutko trzymam kciuki za Ciebie, żebyś sie odważyła na randkę buźka papapap

Gość gość no1
brzózzzka nieprawda bo ty :p A tak na poważnie, wcale nie miałem zamiaru trollować choć dosadnie napisałem co myślę o wielu samotnych dziewczynach, bo takich znam multum. Niby ładne, zadane, wykształcone i ... nic więcej. Nie wiem jak inni faceci, ale ja lubię kobiety z pazurem, takie, którym desperacja w znaleźieniu faceta z twarzy nie bije, nonszalanckie, uśmiechnięte, właśnie, uśmiechnięte, nie musi być nawet super ładna, byle biło od niej optymizmem na kilometr a nie jak wiele starych panien ze skrzywioną mordą i patrzące spod byka na te bardziej przebojowe. I nie róbcie z siebie świętojebliwych bo u 30 latki naprawdę wygląda to podejrzanie :)

Gość Bolek Zdun
gość no1 ma rację i możesz mieć nawet 100 skończonych fakultetów ale gdy ponuraską jesteś z zasadami to wybacz ale poprzeczkę musisz obniżyć

Gość Autorka_topikuu
Natalka Dodalas mi troche wiary nie powiem, postaram sie gdzies ywbrac na jakas randke :P gosc to twoim zdaniem problemem singli w dzisiejszych czasach jest to ze niby nic im nie brakuje ale sa za to nudne i malo interesujace przez to? Mowisz z pazurem... ale tez takich kobiet niektorzy sie boja wiec to roznie bywa

Gość Gość111
Każda potwora znajdzie swojego amatora :) Nie każdy jest z natury wyluzowany i nonszalancki, a z drugiej strony siedząc w domu faceta trudno znaleźć ..

Gość do gość no1
Opinia takiego śmierdzącego gówna jak ty... gówno mnie obchodzi ;) kulturalny facet trzyma swoje zdanie dla siebie, a ty jesteś takim dnem niewartym splunięcia.

Gość Autorka_topikuu
ja na swoim przykladzie powiem, ze nie jestem nudziara a i tak jakos nie trafilam na swoja polowke, ze swoich zainteresowac ma jeden sport extrmalny (albo powiem ze to sport w ktorym raczej kobiety nie wystepuja) no i lubie niektore rzeczy hobby bardzo nietypowe, gdzie kazy sie pyta : "naprawde?" No, a i tak jestem sama

Gość Gość111
A ja mam męża i dwoje dzieci. Tylko po kilku latach zdałam sobie sprawę z tego że do siebie nie pasujemy. I teraz z zazdrością patrzę na wolne kobiety które chodzą na randki i ten wybór mają przed sobą ..

Gość Bolek Zdun
- rozumienie się bez słów - - temperament, w łóżku też to 100 % satysfakcji dla obu stron

Gość Autorka_topikuu
gosc>> zawsze nam dobrze tam gdzie nas nie ma... przykro mi,moze jednak powinnam docenic to co mam, poki co to zazdroszcze takim osobom jak ty.. wlasnie rodziny meza dzieci

Gość Autorka_topikuu
Musze niesety isc, postaram sie wpasc pozniej o ile topik nie umrze smiercia naturalna :P paa

Gość Gość111
Zgadzam się z Tobą , autorko, czasem i tak źle i tak niedobrze. Ja po prostu znów mam ochotę na randkę i motylki :)

Gość brzózzzka
gość no1 to jakiś zakompleksiony frajer

Gość gość no1
Autorko, opiszę ci swój przypadek, mam 30 lat, moja kobieta ma 36, poznałem ją parę miesięcy temu i jestem w niej zakochany za zabój, życie bym za nią oddał. Poznałem ją w knajpie do której przyszła sama, wzięła piwo, stanęła przy szafie grającej i zaczęła wybierać dobre, rockowe numery, od razu zaplusowała u mnie za gust muzyczny choć z wyglądu żadna modelka (ale przyznam, że charakterystyczna w wyglądzie), podszedłem do niej i zagadałem a ona na dzień dobry poczęstowała mnie uśmiechem od ucha do ucha, pogadaliśmy chwilę, poźniej usiedliśmy, wypiliśmy po parę piwek i pozwoliła mi odprowadzić się do domu. Zaprosiła mnie do siebie, nakarmiła, zrobiła kawę po czym bardzo grzecznie kazała mi się wynosić, oczywiście nie chciałem niczego innego jak zostać u niej do rana ale ona kulturalnie acz stanowczo w**********a mnie za drzwi. Aha, dostałem od niej numer telefonu - zły :-/ oczywiście próbowałem do niej dzwonić bo rozmowa z nią była genialna, laska oczytana, słuchająca dobrej muzy, lubiąca dobry film, rower a do tego przezabawna, uśmiechnięta, momentami rubaszna. Szukałem ją i znalazłem i nigdy nie powiedział bym, że taka dziewczyna mogła być sama, a była :) na moje szczęście.

Gość brzózzzka
Urzekła mnie twoja historia hee he he

Gość pani zosia z mazur
a ja mam męża kardiochirurga :) zazdrościcie???

Gość gość no1
brzózka, dla ciebie złamię swoją zasadę nie odpowiadania trollom. Cieszę się, że ci się spodobała moja opowieść :-) Może jak kiedyś wyciągniesz kołek z d**y i zaczniesz życzliwie i z uśmiecham patrzeć na świat i innych ludzi to też cię ktoś poderwie. Samotność powoduje frustracje i jest przyczyną nadprodukcji żółci, ale co ci będę tłumaczył, sama wiesz o tym najlepiej :-)

Gość brzózzzka
:) :) :) uśmiecham się :)

Gość gość
chyba jak głupi do sera :)

Gość brzózzzka
i wyjęłam kołek z d**y żeby ci nim przyj***ć :)

Gość gość no1
brzózka czy ty potrafisz budować jakiekolwiek zdania złożone, pozbawione inwektyw? bo póki co to widzę same zdania proste nierozwinięte, które mogą świadczyć o pewniej ociężałości umysłowej jeśli nie o upośledzeniu :o

Gość brzózzzka
nie potrafie :( niestety, penie dlatego nie mam chłopaka :(

Gość brzózzzka
nawet wysłowić się nie mogę w rozmowie :(

Gość brzózzzka
gość no1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość brzózzzka
gość no1 popłakałam się przez ciebie ! Jesteś teraz zadowolony?

Gość brzózzzka
Smutno mi teraz :( :( :( niech ktoś mnie pocieszy