Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani czkawka

mam bana wiec ponawiam temat a jak nie odpisze to znaczy

Polecane posty

Gość pani czkawka

Ze juz nie moge odpisac :-( pyt brzmi _ czy chcielibyscie abym nagrywala filmiki? Bede w nich poruszac te same tematy co na dawnej kafeterii :-)

Musze wychodzic z domu by pisac na kafeerii bo tam mam bana :-( wlasnie pisze z ulicy. Leje. Zaraz zaleje mi komputer :-(

Gość gość
kafeteria wymaga poswiecen

Gość der gosc
a za cóż dostałaś bana??

Jak chcesz to Ci oddam tego nicka :D i każdy bedzie wiedział że to Ty ... o ile wziaż jesteś panienką ;>

Gość gość
co zrobic zeby dostac bana na ip? bo ja od wczoraj prosze i nie mogę dostac grrrr :/ To jedyny sposób zeby sie uwolnic od kafe :(

Gość gość
taaaak nagrywaj, będę oglądał z wypiekami na twarzy :D

Gość qwertyuiopfgdff
a*******l

Gość gość
tez jestem za tym bys nagrywa;a

Gość gość
ale poje*ana jesteś.na ulicy?? to ty masz lapotopa czy co?? punkij sie w leb. w mieszkaniu masz bana na tym samym komuterze ale jak wyjdziesz na ulice to juz nie masz?? haha

oo już myślałam,że mój los nikogo nie poruszy :P kafeteria wymagań poświęceń - owszem der gosc - no najdziwniejsze,że nie wiem za co! W dniu którym przyszły zmiany o 8 rano zobaczyłam,że mam bana i nie moge pisać, a ostatni post umieściłam w nocy i nie był obraźliwy! (ale był z pomarańczki :classic_cool:) Panna Czkawka - dzieki 🖐️ miło, ale ja mam bana na IP nie na nicka :P( na szczęście) oczywiście jestem panienką :) co zrobić? pisałam dużo, z pomarańczy, no przyznaję może śmieciłam, ale każdy temat był coś wart, miał kilka wpisów :D niektóre prowokacje, a w zasadzie większość:) a jak sie starasz o tego bana? może pisz tematy,że chcesz mieć banana zamiast nosa i kiwi zamiast oczu :D :D

mam bana! od czwartku!! jak mam udowodnić? nie wiem czemu redakcja sie na mnie uwzieła :( teraz piszę np. z wtykanego neta, mobilnego, ale jakbym pisała z wifi/routera to bym nie mogła. z tym kompem w deszczu to była przenośnia aby dodać dramaturgii mojej bądź co bądź nieciekawej sytuacji mam już nagranych 9 filmikow powitalnych, ale nie wiem który wrzucic... i boje sie,że ktoś mnie rozpozna :D :D :O

Gość gość
wrzuc kazdy, bedziemy glosowac ktory lepszy i w jakim stylu powinny byc kolejne o ile nie naciagniesz moszny na sloik nie masz sie o co martwic a czy to nie ty przypadkiem pisalas, ze nie bedziesz reklamowac tu bloga?

Gość podpowiem....
moim zdaniem kolejne filmy powinny ocierać się o tematykę z pogranicza marzeń sennych, groteski oraz poezji

Gość podpowiem....
możesz spróbować coś nakręcić po spożyciu grzybków, które znalazłaś

moim zdaniem kolejne filmy powinny ocierać się o tematykę z pogranicza marzeń sennych, groteski oraz poezji - super pomysł :D tylko ja bym nie umiała zrobić takiego jak Ella, zupełnie się nie znam na montażu :( co wiecej, nawet nie umiem obrócić filmiku, z komórki w końcu wyszła bokiem :( a tych grzybków jeszcze nie próbowałam, nie wiem czy nie są trujące, nie chcę umierać ;( tak możliwe,że pisałam, nie reklamuję go, po prostu to moje miejsce teraz gdy nie mogę już pisać na kafe, mam nadzieję,że bloga nie bede mieć zablokowanego :) filmiki różne i do oceny to również dobry pomysł :)