Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatrice1993

olśniło mnie!!!!

Polecane posty

Gość beatrice1993

Witam... Piszę ten post na kafeterii ponieważ mogła bym powiedzieć że doznałam czegoś niesamowitego i chciałam się tym z wami podzielić... Przez kilka lat byłam zamknięta w sobie, nie akceptowałam siebie, czułam się przez cały czas gorsza od wszystkich a przez to inni też traktowali mnie na nieco niższym poziomie lub po prostu tak mi się wydawało, nie wiedziałam jak mam wyjść z tego cholernego dołka.. Były czasem nawet takie momenty że miałam myśli samobójcze, nic mi nie wychodzilo zresztą wiecie jak to jest... aż w końcu szukałam czegoś co mi pomoże bo czułam wewnętrznie że potrzebuje pomocy bo nie mogę tak dalej żyć.. przeszukałam pełno różnych stron w tej tematyce, jak się z tego wydostać i nic, totalnie nic nie znalazłam.. aż w końcu pomyślcie sobie że zamówiłam, książkę. Zwykłą książkę i mnie centralnie olśniło po przeczytaniu jej! jestem całkiem innym człowiekiem aż nie mogę wyjść z szoku że to się stało.. czuje się zmotywowana do życia i tryskam energią to takie cudowne uczucie jak za czasów dzieciństwa, mam jasny umysł i niczym nie zaprzątam sobie głowy osiągam to co chce dosłownie!.. .. I chciałam się tym podzielić z wami bo wielu z was ma identyczny stan umysłu co ja jeszcze nie dawno i wielu nigdy nie wyjdzie z tego gówna umysłowego bo nie będą wiedzieli gdzie szukać pomocy, bardzo polecam tę książkę zagubionym osobą http://www.zlotemysli.pl/prod/6613/akademia-sukcesu-iwona-majewska-opielka.html a kobieta która to napisała jest moją inspiracją. Przez stan umysłu, który wykreowałam sobie dzięki tej książce Odnoszę wiele sukcesów bo nie boję się ich podejmować i coś co wczesniej mi wogole nie wychodziło, dziś jestem mega kreatywna.. Baardzo wam poleccam. Pozdrawiam serdecznie !

Gość gość
ale reklame walnęłaś ;)