Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nadal nie otrzymałem odpowiedzi z Kafe ws zmian na forum :(

Polecane posty

Gość gość

Wyslalem moj oficjalny protest z imieniem nazwiskiem etc...bez odpowiedzi, chyba sie nie doczekam :(

wielka szkoda że mnie nie dopisałeś l l

Zmiany sie juz dokonaly, wiec nie widze sensu zawracania glowy zapracowanym ludziom. Wg mnie zmiany sa na lepsze.

Gość gość
Skoro lepsze to dlaczego frekwencja spada? widac to gołym okiem...mniej tematow niz kiedys, mniej wypowiedzi. Dawniej wystarcyzlo rzucic temat i byly setki postów jednego dnia, w weekendy prawdziwy ''szał'' a teraz pustka...topiki wiszą bez zadnej odpowiedzi.

Pewnie dlatego, ze nowa kafe dopiero sie dociera, wiele osob jest w szkoku i dopiero sie oswaja z nowa rzeczywistoscia. Poza tym jak jest ladna pogoda, to duzo ludzi jest na podworku. Nie kazdy pyka z telefonu jak jest poza domem, jak np. ja. Mysle, ze po zmianach frekwencja na kafe z czasem wzrosnie i bedziemy liederem podrod rozrywkowych forow internetowych.

Gość gość
Dawniej wystarcyzlo rzucic temat i byly setki postów jednego dnia, w weekendy prawdziwy ''szał'' a teraz pustka...topiki wiszą bez zadnej odpowiedzi. x bo dawniej to bylo kiedys a kiedys to tu bywalo fajni ludzie :)

Gość gość
o tak Macku :) pogoda wysmienicie barowa nic tylko sie nia napajac i delektowac :)

Gość gość
Maćku, ty nadal nie rozumiesz. Siedzisz na Kafe od roku jak sam pisałes... Ja tu jestem od 2006 roku i widze jak to forum sie sypie. W 2010/2011 zaczalo sie cos psuc, nie wiem moze to jakies zmiany w moderacj ibyly i zaczeli kasowac tematy jak leci, sporo projektów znikło, dawni uzytkownicy jak brum, blumen, NB, dominik1000, Egoist, gosialicious, sedes i inni przestali pisac. Pamietam doskonale jak zakladalem jakis nawet durny temat i po chwili mialem dziesiątki wypowiedzi. Teraz moge upać godzine i nikt nie pisze. Nawet gimbusy olały Kafeterie 😭 zaczynam powolną migracje na Wizaz :classic_cool: to jedyna alternatywa dla Kafe

Gość gość
na Wizaz !!! galopem :classic_cool:

Gość gość
tylko tam trzeba uwazac na to co sie pisze, zeby nie urazic szanownych lasencji z kółka wzajemnej adoracji :classic_cool: a zwłaszcza pani o nicku L_V - bogatej wylansowanej warszawianki, ktora jest alfą i omega :classic_cool:

Gość gość
kółka wzajemnej adoracji mozna przemianowac na kolka samowolnej narracji :classic_cool: i po problemie

Jesli zakladales jak sam piszesz - "durny temat" i po chwili miales dziesiatki wypowiedzi, to oznacza to, ze uzytkownicy kafeterii stali sie dojrzalsi i poziom intelektualny tego forum sie podniosl. To cieszy. Co do Wizazu, to slyszalem raczej negatywne opinie.

Gość gość
negatywne opinie a siedzi tam teraz 23 tys osob :D wieczorami ponad 50tys

Maćku, zmiany na lepsze ?...to dlaczego na topiku filtrowanie od wczorajszego wieczoru nie można przejść na następną stronę chociaż widać w spisie tematów, że są pisane posty ?

@calinessa: nie wiem, widocznie jeszcze tego nie naprawili. Na moim topicu "trzy czarodziejskie slowa" jest tak samo:) Ale jedna zyczliwa osoba zdradzila mi patent;) Na kazdej stronie jest ponoc 30 wpisow. W pasku zadan wykasuj 2 ostatnie cyfry i w zaleznosci ile tam jest: wpisuj: 10, 30, 60 lub 90. I tak w kolko. Jak sie skonczy, to zwiekszasz o jeden w gore trzecia cyfre od konca i dalej robisz tak, jak napisalem na poczatku. Troche roboty, ale poki nie naprawia, to trzeba jakos zyc;)

Na tym waszym topicu usunalem 2 ostatnie cyfry, czyli 60 i wpisalem 90 i wszystko widze: 27.05.13 [zgłoś do usunięcia] Maciek B. test

Gość gość
kto produkuje takie debile jak maciej b??:)

Hejka Za najlepszych czasów cafe było 15 tysiecy osób w tym ok10% facetów.Teraz jak będzie tysiac osób to dużo.

Maćku dziękuję :) rzeczywiście ten sposób działa ;) tylko jak powiadomić o tym resztę topikowców ? :D

@calinessa: prosze:) Nie wiem. Jesli masz z nimi kontakt poza forum (ja na moim temacie mam kontakt, wiec tak to sobie przekazalismy), moze czytaja ten temat, a moze po prostu zaloz osobny temat i tam im to napisz. Cos wymyslisz;)

duchu a skad wiesz ile bywalo tu ludzi??? mi tez nikt nie odpisal:(