Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słyszeliście o udogodnieniach dla rodzin w wydarzeniach ? :P

Polecane posty

Gość do A ja muszę pracować
Jakbyś chciała mieć na kosmetyki do tych wacików i może zaplanowac wakacje, albo furę kupic to zapisauj się do takich programów jak tam wyżej masz odnośniki! Bedzie cię stac na to szybciej niż myślisz.

Gość co to jest..
pmsa ?

Gość trhg
Przecież nieroby nic nie dostaniecie,na co liczycie?

Gość gość
Pomoc ? Jaka pomoc? Nigdy od Państwa nie dostałam żadnej pomocy, bo dla ,,normalnych rodzin" nie mają pieniędzy. W Mops byłam raz. Nie po pieniądze. Chciałam węgiel na zimę. Nie dostałam, bo jak usłyszałam jestem zaradna życiowo. Wniosek z tego,że musiałabym zostać alkoholiczką. W rezultacie węgiel kupiłam po 10 zł za worek. Wiecie od kogo? Od meneli, którzy dostali go z Mops i zamienili na bełty.

Gość gość
O zasiłku rodzinnym na dzieci też mogę pomarzyć, bo za ten rok dostanę dopiero od października 2014 r.

udogodnienie są i zawsze będa takie same najlepiej jest nastukac dzieci po pijaku chlać w ciąży , bo jest szansa na niepełnosprawne dziecko i na większy zasiłek, nie pracować, przepijać kasę a jak już w ostateczności opieka zabierze jakies dziecko to można zrobić następne , będzie kasa na chlanie na jakiś czas, opieka medyczna za darmo, węgiel z mopsu i dofinansowanie do czynszu z miasta się dostanie a jak mąż i żona uczciwie pracują i wiecznie im stówy do pierwszego brakuje to się okazuje że przekroczyli dochód na osobę w rodzinie o 5 zł i nic nie dostaną czasem się zastanawiam po co to było się uczyć pracować płacić składki podatki sratki jak i tak panstwo nie wspiera takich ludzi...

ja nie wiem kto te "udogodnienia" wymyśla... Ale każdy kto ma dzieci w pięc minut dałby tym pajacom pomysły, które rzeczywiscie pomogłyby rodzinom.

Gość gość
Mam troje dzieci w wieku szkolnym. W zeszłym roku na wyprawki szkolne wydałam 4500zł. Państwo nic mi nie pomogło. Pomógł Provident, bo dał pożyczkę.

Gość no własnie ???
Dla mnie największą porażką to brak miejsc w przedszkolach :( Wiadomo ze są prywatne ale nie każdego stać na takie wydatek. Naprawdę powinni coś z tym zrobić.

Zamykanie przedszkoli, szkół, brak miejsc w żłobkach, wyzszy vat na ubranka oto jakie ugodnienia dostaliśmy od państwa.

no własnie Arszenika. Nasza córa chodzi do prywatnego bo ani ja samotna matka, ani nie ma rodzeństwa w przedszkolu...Jedyne punkty jakie dostaliśmy to za fakt, ze oboje pracujemy. A nie powinno tak być. A państwo zamiast np. inwestować w publiczne przedszkola to je zamyka. A rónolegle pieprzy o udogodnieniach- ja nie wiem, czy oni w jakimś równoległym swiecie zyja?? Jedyny plus jaki widzę to zwrot podatku na koniec maja :) Innych udogodnien brak.