Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczony romantyk

Moja dziewczyna nie myje zębów.

Polecane posty

Gość Zniesmaczony romantyk

Miesiąc temu odważyłem się zamieszkać z moją dziewczyną. Nie było to dla mnie łatwe gdyż wszyscy straszyli mnie tym, że wtedy łatwo o rozpad związku. Tak też się dzieje, coraz częściej się kłócimy. Głównym problemem są... JEJ ZĘBY, a właściwie jej oddech. Problem tkwi w tym że kładzie sie niby zdrzemnąć bez mycia zębów po czym zapada w silny sen i później nie chce jej sie wstawać ich umyć. Żadną siłą nie da rady się jej zaciągnąć do łazienki. Następnego dnia wstaje i pierwsze co robi to... całuje mnie. Bardzo śmierdzi jej z ust, przez co mam coraz słabszą na nią ochotę. Wiem że to głupie ale taka jest prawda. Co mam jej powiedzieć byśmy znaleźli konsensus?

Gość gość
albo sie kurwo umyjesz, albo w*********j :D

Gość 88996
może ma coś z migdałami, jeśli tak to niestety taki oddech jest. Sama tak mam, niestety to nie zalezy ode mnie jednak myję zęby zawsze rano i wieczorem, w ciagu dnia gumy do żucia, mam chłopaka i nic nie mówi więc chyba jest ok :) ale skoro jej się nie chce umyc...mi byłoby wstyd

Gość gość
powiedz jej ze jedzie jej z ust jak shrekowi. proste. moze zaboli ale dotrze. szczerosc w zwiazku to podstawa.

O fuj, ale fleja. :o Najlepiej powiedzieć prosto z mostu : Smierdzi ci z ust!

Gość gość
śmierdzi ci z japy jak z d**y, zadziała na pewno ;-)

Gość kłe
najgorsza rzecz, jak ktoś ma nieświeży oddech. współczuję, ja bym powiedziała: "zacznij myć zęby brudasie". ale że kobieta? fuj, najczęściej to facetom nie zależy, ale KOBIECIE...

Gość malmana
To chyba czas zmienić dziewczynę, co nie? Nie wyobrażam sobie tego i mojej laski. To ona raczej mnie zapędza do częstszego mycia - w sumie dzięki niej rzuciłem fajki, wprowadziłem sobie ajone bez fluoru. Niby same banały, a człowiek nigdy się tym nie interesowal.

Gość gość
Wspolczuje taki kibel z ryja ble :P Ja bym na twoim miejscu dal jej ultimatum a jak nie to nara !

Gość gość
masakra twoja laska to fleja i do tego z tupetem :O jak mozna pchac sie z jęzorem kiedy smierdzi z japy. Pierwsze co robie po przepudzeniu to myje zęby, nie wyobrażam się całowac z moim facetem odrazu po przebudzeniu. Najlepiej powiedz szczerze dziewczynie, że jedzie jej z japy..

Gość gość
witam :) poszukujemy osób, które mają problem ze swoimi partnerkami brudaskami. jeśli chcielibyście się zgłosić do programu to proszę o kontakt justek88@onet.pl

Gość gość
A moze od tylu? :)