Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość air drop

Dzisiaj widziałam jak chłopak

Polecane posty

Gość air drop

Dzisiaj widziałam jak chłopak podrywał jedną dziewczynę. On w wieku około studenckim, całkiem przystojny, ona w podobnym wieku, też była bardzo ładna. Siedziała obok mnie na dworcu, a on ni stąd ni zowąd przysiadł się do niej i rozpoczął rozmowę. Wiem, że nie znali się wcześniej, bo wymienili się numerami telefonów, a na zakończenie ona powiedziała do niego, że milo było go poznać. Jest mi przykro, bo mnie nigdy nie zdarzyła się taka sytuacja. Muszę być strasznie szpetna w oczach facetów, albo mieć w sobie coś co ich odstrasza, który przecież uchodzi za miejsce łowów nikt nawet głupiego drinka nie zaproponuje.

Gość air drop
Coś ucięło. Tam miało być: Bo nawet w klubie, który przecież uchodzi za miejsce łowów nikt nawet głupiego drinka nie zaproponuje.

Gość discovery chanell
pokaż fotke,tylko nie p*****l że nie,bo jak zakładasz taki temat to poprzyj go argumentem fotograficznym

Gość zeqeffeq
moze strescisz jak wygladala ta rozmowa ? jak ja podrywal

Gość Bolek Zdun
a może ją podrywał na ' pożycz 10 złoty mała ' ?

Gość air drop
Zapytał się czy może usiąść obok, ona się zgodziła więc usiadł i się przedstawił. Niby nic wymyślnego, ale to właśnie było fajne, że zachowywał się naturalnie, nie jak większość facetów, którzy rzucają głupimi tekstami. Nie wiem o czym dokładnie rozmawiali, bo nie wyłapywałam każdego słowa. Nie będę wstawiać żadnych zdjęć na forum.

Gość discovery chanell
to po co sie żalisz,jak uważasz ze jestes pasztetem,to jesteś,nie zmienisz tego i koniec,poszukaj sobie wśród kafeteryjnych prawiczków,oni biorą wszystko:-D

Gość air drop
Dbam o siebie. Nie wiem co jest nie tak. Nie uważam siebie za paszteta, poza tym z tego co widzę mniej atrakcyjne dziewczyny też jakoś nie mają problemu ze znalezieniem kogoś.

Gość air drop
A żalę się bo mogę. Nie mam komu więc robię to na forum. Nie musisz tego czytać i tyle.

Gość discovery chanell
widocznie jestes na tyle nieatrakcyjna,ze nikt cie nie chce,mało który pasztet,mówi ze nim jest,pokaz fotke i wyjasnimy kwestie twojego paszteciarstwa,bo inaczej to se mozemy tak do rana pisać

Gość air drop
Ale ja nie potrzebuję Twojego zaprzeczenia ani potwierdzenia. Poza tym człowiek z reguły wygląda na zdjęciu inaczej niż w rzeczywistości.

Gość discovery chanell
z reguły człowiek jak zakłada temat,w którym twierdzi ze jest nieatrakcyjny to szuka aprobaty ze tak nie jest,a bez fotki to jest czcza gadanina o d***e maryny,ze wyglad nie jeste najwazniejszy,a jest,nara

Co by Ci powiedzieć... chyba tylko tyle, że takie życie i nie zawsze można mieć to co się chce. Niektórzy ludzie mają w sobie coś takiego emanującego, że przyciąga to innych. Ktoś napisał wyżej o uśmiechu, może potrzebujesz więcej pozytywnego nastawienia?

Gość gość
Buhaha bo facetów interesuje pozytywne nastawienie :o Patrzą tylko czy fajna d**a...

Gość gość
...........

Gość gość
A może wyglądasz na niezainteresowaną zawieraniem przypadkowych znajomości, ja zawsze staram się tak wyglądać, choć nie zawsze działa :D

Gość gość
Jak masz na twarzy minę wyrażającą jedno wielkie S P I E R D A L A J to się nie dziw że cię nie podrywają..

Gość gość
czyli jak wygladasz niezainteresowana :D ?