Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 MAMUSIA KAJTUSIA

CHRZESTNI SKNERZY!!!!!!!! WSTYD I SKANDAL!!!!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Mamusia Kajtusia musi si臋 leczy膰 bo w w g艂owie ma jajo strusia!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 MAMUSIA KAJTUSIA
jeszcze przegralam licytacje tuszu na all wlasnie. nic tylko sie zabic:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moj syn dostal nowe bmw i wczasy na wyspach kanaryjskich..i 20 tys w gotowce. jemu sie nie przyda bo gowniarz jeszcze za to ja jaaaade :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja p*****le !!!! ja na moja komunie dostalam 50 z艂 ktore i tak oddalam rodzicom i mi艣ka pantere ktora mam do dzisiaj i tyle !!!!! CO SIE TERAZ DZIEJE KUR*** QUAD? LAPTOP ? TABLET DZIECKO... ja bym sie cieszyla z 艂ancuszka jak nic... dziecko 8 letnie na komunie laptop quad to co na 18 samochod? wille? samolot rakiete czy co bedzie trzeba dawac....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zgadzam si臋 z wypowiedzi膮 powy偶sz膮, po co dzieku kilkuletniemu quad albo tablet, bez przesady...to nie 艣lub, to ma mie膰 duchowy wymiar a nie materialny, i ciekawe co w takim razie da膰 twojemu synowi na 18 tke???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rany, ale marna prowokacja a wy si臋 dajecie nakr臋ci膰... pora偶ka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MAMUSIA KAJTUSIA
kochana nie porownuj czasy czasom nierowne!!! kiedys rower to jak teraz quad. Jak Ty ta komunie mialas 20 lat temu, to logiczne, ze quada nie dostalas, bo wredy nie byloo quadow!! Z reszta twoim rodzice moze sknerzy tak jak chrzestni mojego synka moze nie zrobili takiego wystawnego przyjecia jak ja tylko ugolotali rosol i kurczaka w majonesie i tyle. to zadne pieniadze nie sa. moi goscie wiedzieli, ze ida na droga imprezke. co ty myslisz, ze mi pieniadze z nieba spadaja??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MAMUSIA KAJTUSIA
temat z weselem nie jest moj ja wesele mialam 10 lat temu. z 2 strony tez szkoda autorki:( czlowiek czlowiekowi wilkiem 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
komunie mialam 12 lat temu.. tez mmiallam ros贸艂 i kurczaka... i jakos nie narzekam ze 50 zl i miska dostalam ... bo wiem ze kazdemu moze i bylo ciezko nie plakalam nie narzekalam ze inni rower dostali a ja nie. a teraz takie prezenty... naprawde przesada... ja mysle ze na komunie 艂ancuszek zlotty to juz naprawde super prezent... a nie przesadzac z rzeczami co kilka tysiecy kosztuja....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MAMUSIA KAJTUSIA
ale chrzestni to byli bogaci ludzie biednych bysmy nie wzieli. sami siei nie godziny byc chrzestnymi jak wiemy, ze nas nie bedzie stac na normalne prezenty dla chrzesniakow, bo mamy duzo wydatkow. zrobilam droga impreze, wiec powinni sie postawic co nieco. ptzeciez quada to teraz kazde dziecko dostaje na komunie, tylko nie moj synus :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hihihihihih22
To te偶 prowokacja,nie komentujcie tematu, kto艣 si臋 nie藕le bawi waszymi wypowiedziami a to 艣ciema.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my艣l臋, 偶e to raczej prowo ale je艣li nie to... chrzestni zapewne musieli sk膮d艣 si臋 dowiedzie膰, 偶e pazerni jeste艣cie i liczycie na cuda wianki i zrobili wam na z艂o艣膰, jednocze艣nie jednak kupuj膮c dobre prezenty, nie jaki艣 szajs na pewno. A tak w og贸le- mojej znajomej c贸rka dosta艂a na komuni臋 rower i z艂oty medalik z Bibli膮- by艂a bardzo zadowolona. Ludzie, kt贸rzy daj膮 dzieciom na komuni臋 laptopy, quady i inne drogie prezenty moim skromnym zdaniem s膮 p******i. Ale rozpieszczajcie dzieci, rozpieszczajcie, dawajcie im wszystko to, czego tylko chc膮, spe艂niajcie ka偶d膮 zachciank臋. Za dziesi臋膰, pi臋tna艣cie lat b臋dziecie przez te dzieci p艂aka膰 ale wtedy b臋dzie ju偶 za p贸藕no.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MAMUSIA KAJTUSIA
szanowny gosciu wyzej. jesli komunia tej twojej znajomej polegala na ogotowaniu rosolu i kurczaka w majonezie (zepwne tego z rosolu) to sie nie dziw, ze dostala jakis tam badziewny rower i medalik. wowczas takie prezenty sa ok. ja zrobilam BARDZO DROGA IMPREZE I GOSCIE POWINNI TO DOCENIC!!!!! WIDZISZ ROZNICE???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ten temat juz kiedys byl zalozony to na 100000000000000000 % prowo i to jest ta sama osoba nawet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰32
Kajtusia niech zabierze pa艅stwo do o艣rodka i wychowa jako sierot臋, bo matk臋 i tak trzeba u艣pi膰, g艂upota mamusi zabija synusia powoli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kewfvq[cio
wstyd to pisac takie p*****ly ,puknij sie w ten pusty leb mamusia kajtusia ale j****a ma nick

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MAMUSIA KAJTUSIA
brakuje wam argumentow dlatego zaczynacie obrazac mnie i mojego synusia:( pewnie sami jestescie z tych, co na wesele daja w koperte 20zl albo pocieta gazete:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MAMUSIA KAJTUSIA
synu艣 p艂aka艂 bo jego koledzy dostali wypasione laptopy a on co ? durny rower z marketu ? jaki wstyd no nie jaki wstyd !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Topik podobny bo to ta sama osoba pisze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
UWAGA UWAGA Nie piszcie ju偶 nic w tym temacie, osoba kt贸ra zak艂ada takie tematy to TROLL NIE KARMI膯 TROLLA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PaniM艂odaSmutna
ja bym si臋 na Twoim miejscu Autorko nerwowo wyko艅czy艂a! Zreszt膮 masz podobn膮 sytuacj臋 do mojej :O Dziecku taka krzywde zrobi膰. Co prawda nie lubie ale ma艂ych b臋kart贸w, ale Tw贸j synek musi by膰 cudowny. Ile on musi przej艣膰 przez takich wrednych ludzi... nic nie dostaje. A nawet mo偶na powiedziec ze smier w prezencie jakim jest rower z supermarketu. Rozpedzi si臋, rower pogubi ko艂a no i co i co?:O eh co za ludzie, a偶 mi s艂贸w brakuje :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MAMUSIA KAJTUSIA
PaniMlodaSmutna - Ty chyba masz jeszcze gorsza, bo w Twoim przypadku to kupa kasy poszla:( ja to jakos odchoruje, maz wezmie nadgodziny i jakos ujdzie, a wy to chyba bedziecie latami splacac, nawet jak maz bedzie pracowal po 16 godzin:( mi najbardziej jest szkoda synusia bo bedzie mu przykro w szkole no i kasy ze stracilam tyle:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PaniM艂odaSmutna
MAMUSIA KAJTUSIA, 偶eby艣 Ty widzia艂a jak膮 rudere dostali艣my od rodzic贸w haha, wstydzili by sie. 4 pokoje, kuchnia i dwie ma艂e 艂azienki, 偶adnego balkonu b膮d藕 tarasu! I taki brzydki kolor domu bo taki 偶贸艂ty. No ale c贸偶, 偶yjemy w tej ruderze. Auto by sie przyda艂o wymieni膰, ale za co kupimy jak ma艂o dostali艣my? A wakacje to chyba b臋dziemy mieli na wsi u mojej babki Zenki, ku*wa. A jak tam Kajtu艣? Lepiej? Jejku on to nic od 偶ycia, mama sie stara i nic nie dostaje. Wsp贸艂czuje Tobie i Kajtusiowi :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wifigda艅sk
juz teraz sama ze sob膮 pisze ale zabawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PaniM艂odaSmutna
mamo kajtusia jestes jeszcze? chyba sie nie upi艂a艣 z 偶alu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MAMUSIA KAJTUSIA
jeszcze ledwo jakos zipie:( nie moge przestac o tym myslec. a Ty myslisz, ze moi tesciowie to sie postarali o cos????? Oni sie plawia w luksusach, a my mieszkamy w blizniaku, gdzie jeszcze sasiedzi sa nie do wytrzymania. Nic nam nie dali sami musielismy sobie na wszystko zapracowac. Maz musi charowac, ja tez charuje bo wychowuje kajtusia od urodzenia sama, a tesciowa niewiele mi pomaga:( dobrze, ze maz chociaz dobry i docenia moja prace i sobie sam jedzenie robi jak wroci z pracy, bo jeszcze jego wychowywac bym nie dala rady. a tesciowa zero praktycznie, nawet nam nie pomogla, zeby jakas opiekunke kajtusiowi zapewnic, zebym mogla cos wiecej zrobic w domu:( nie mowiac juz o kucharce czy sprzataczce. ehh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
s艂abe prowo

Udost臋pnij ten post