Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMUSIA KAJTUSIA

CHRZESTNI SKNERZY!!!!!!!! WSTYD I SKANDAL!!!!

Polecane posty

Gość PaniMłodaSmutna
O jednak jesteś MAMUSIU KAJTUSIA. Ja już myślałam ze z żalu sie zapadłaś :( My jesteśmy takie nieszcześliwe, okrutny los nas dopadł :( chyba zaczynam miec depresje :( a to wszystko przez ludzi

Gość Baaardzo słabe prowo
Przedobrzone. Już nick "mamusia kajtusia" mówi wszystko. Nie jesteś zbyt inteligentny trollu. Cóż, bywa :)

Ja na komunie dostałam czekoladki i zegarek z pajączkiem. Z tymi prezentami na komunie obecnie to już przesada. P****ało wszystkich.

Gość Baaardzo słabe prowo
Ale na pocieszenie powiem, że na Kafe zawsze znajdą sie jeszcze mnie inteligentne od ciebie, które łykną, także spoko ;)

Gość PaniMłodaSmutna
Doswiadczenie tego jakim jest bycie chrzestnym kosztuje przynajmniej z 2000zł, ale ludzie tego nie zrozumia :(

Gość MAMUSIA KAJTUSIA
dokladnie, a oni chca byc chrzestymi, chwalic sie, jakiego to maja chrzesniaka i nic nie dac:O a najlepiej , zeby to im moze jeszcze chrzesniak na stare lata pomogl phi!! chrzestny jest kawalerem, ze wojskowy i niezbyt urodziwy, to pewnie sobie nikogo nie znajdzie, i zobaczymy do kogo przyjdzie na starosc. ale moj kajtus bedzie wszystkoo pamietac::(

Gość brzózzzka
Kajtuś Srajtuś :)

Gość fwsfwfewfwf
:P

Gość gość
znasz takie powiedzenie "umiesz liczyć- licz na siebie" nie oczekuj ,że ktoś będzie dawał pieniądze na twoje dzieci .

Gość gość
ciekawe ile ty dajesz swoim chrześniakom pewnie na 18 dostaną samochód, a na wesele willę z basenem.

Gość MAMUSIA KAJTUSIA
Żeby wynagrodzić synkowi tą wredotę chrzestnych zrobię mu niespodziankę i zamówię z agencji towarzyskiej dwie młode prostytutki by wprowadziły go w świat dorosłych - takiego prezentu żaden dzieciak z klasy napewno nie dostał.

Gość gość
mamusia kajtusia to kolejny troll na forum nie karmić trolla

Gość MAMUSIA KAJTUSIA
jestem smutna panno mloda musze sie chwilowa zajac kajtusiem bo wpadl w histerie po powrocie ze szkoly pozniej napisze wszystko ,wieczorkiem

Gość az mi wstyd ze
tacy ludzie chodza po tym swiecie.po co ty idiotko wogole urzadzalas Komunie, przeciez to bez sensu, nie lepiej bylo zrobic synusiowi wielka impreze urodzinowa i zrobic liste zyczen prezentowych dla gosci?a biedne malenstwo by nie musialo latac bez sensu do kosciola , spowiedzi i na religie, taka piekna pogoda w maju, zmarnowany czas, moglby zamiast tego jezdzic squadem, przeciez kosztuje na pewno tyle co to cale przyjecie po co wogole byl chrzczony, przeciez to impreza raczej cienka a tez kosztuje

Gość Miaaaaiaaa
Słabe prowo a Wy się na to nabieracie... Szkoda mi Was...