Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość invece no

Problem we wczesnej ciąży

Polecane posty

Gość invece no

Witam. 13 maja dowiedziałam się że jestem w 5 tygodniu ciąży.Na zdjęciu z usg było widać tylko malutki pęcherzyk mający 3mm. Na początku miałam pewne objawy.. ciągłe oddawanie moczu, senność , zachcianki ,swędzenia miejsc intymnych ,po każdym posiłku było mi niedobrze , ból piersi oraz ich znaczne powiększenie.. Potrafiłam przespać całą noc oraz dzień.. obecnie rozpoczyna się u mnie 7 tydzień ciąży.. jednak wszystkie objawy ustąpiły.. nie czuje się senna , nie mam również parcia na mocz.. pobolewają mnie piersi tylko przy dotknięciu. Natomiast wyszły na jaw inne objawy.. często pobolewa mnie jajnik i lewy i prawy , mam niesamowity ból krzyża i w nocy jak i zarówno w dzień.. bardziej jest promieniujący ku górze pleców.. pojawiły się również upławy, raz są one ciemno-żółte a raz zielonkawe , przy dotknięciu boli mnie również podbrzusze.. bardziej wtedy kiedy się załatwiam.. codziennie mam ogromny ból głowy bez temperatury. Wczoraj zrobiłam test ciążowy, wyszedł pozytywny. Jednak obawiam się ponieważ na początku czułam że jestem w ciąży , a teraz nagle wszystko ustąpiło. Zastanawiam się czy są to objawy ciąży obumarłej czy również poronienia ? Czy są to objawy przed poronieniem ? Proszę doświadczone osoby o odpowiedź.

Gość gość
w ciazy możesz być nadal ale chyba masz jakieś zapalenie skoro masz takie upławy i ból przy oddawaniu moczu. Radze jak najszybciej iśc do ginekologa.

Gość gość
To raczej infekcja bakteryjna, idź do gina po wymaz - ja sama miałam takie objawy podczas infekcji

Gość invece no
Tylko najgorsze w tym wszystkim jest to że wszystkie objawy ustąpiły nagle , też miałaś taki ból w krzyżu ?

Gość gość
mnie na początku bolało podbrzusze, lekko piersi, a później nie. Od 9 tygodnia zaczęłam wymiotowac po kilka-kilkanaście razy dziennie i miałam okropne mdłości. Innych objawów nie miałam

Gość gość
Nie miałam, nie miałam żadnych objawów oprócz bólu brzucha i tych z infekcji

Gość gość
jestem w 13tc i w 10 mialam zielonkawe uplawy, okazalo sie,ze to grzybica.dostalam czopki pimafucin dopochwowo i przeslzo.idz do gina

Gość invece no
a są tutaj osoby które miały takie objawy jak ja przed poronieniem ? ponieważ wyczytałam że ból krzyża może być rychłym poronieniem

Gość gość
jestem w 9 tyg,od dwoch tygodni mam bol w krzyzu ,bzlam 3 dni w szpitalu ,i pytalam o ten bol,podobno tak moze byc,wiec jak widzisz jest roznie

Gość invece no
a czy jest taka możliwość że nie mam objawów ponieważ mam sam pęcherzyk bez zarodka ?

Gość pennyyy
a my tu mamy usg w oczach. jak będziesz sobie w mawiać ze to poronienie, to na pewno poronisz :o

Gość invece no
po prostu czuje że nie jestem w tej ciąży , że coś jest nie tak , dzisiaj często pobolewa mnie cały brzuch i dalej męczą mnie te krzyże.. niektóre dziewczyny wypowiadały się że przed tym iż dowiedziały się że ciąża jest obumarła czuły że coś jest nie tak .

Gość invece no
no czekam właśnie do poniedziałku , mam nadzieje że jednak moje przeczucia nie będą aż tak straszne w rzeczywistości .

A dlaczego do poniedzialku?Skoro cos Cie niepokoi,to powinnas albo do szpitala albo ginekologa isc natychmiast,a nie siedziec na kafe,tu nikt Cie nie zbada i nie powie czy wszystko ok