Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariusz antoniusz

Jak namówić dziewczynę na powiększenie biustu?

Polecane posty

Gość dariusz antoniusz

Hej. Jestem z moją dziewczyną od roku,oboje jesteśmy młodzi (jeszcze parę lat przed 30 ;) ) i jest nam razem dobrze. Często uprawiamy sex i lubimy spędzać razem czas. Jest jednak jedno,co mnie bardzo przeszkadza,niestety mojej dziewczynie już nie. Chodzi o jej biust. Moja kobieta ma miseczkę 75B. Owszem nosi push-upy i jak jest ubrana to wygląda to jak najbardziej ok,ale niestety ten rozmiar mnie nie zadowala - jestem miłośnikiem dużych cycków. Dlatego zaproponowałem wszczepienie implantów biustu. Niestety ona nie chce o tym słyszeć,uważa że to dla pustych dziwek i plastikowych lal - dosłownie tak powiedziała... Mogę opłacić implanty i całą operację,mam troche oszczędności ale to jej nie przekonuje. Zależy mi na tym,moja ex miała wielkie,naturalne cycki i jest z nich dumna, a nie chcę podczas sexu ciągle sobie jej wyobrażać,chcę mieć przed oczami dwie duże piersi mojej kobiety. Jak ją przekonać? Piszę tutaj bo to forum dla kobiet, może coś mi podpowiecie,pozdrawiam.

Gość dariusz antoniusz
I gdyby udało mi się przekonać ją do zabiegu to poprosze o namiary na jakąś niedrogą klinikę,najlepiej w łódzkim,pozdrawiam.

Gdyby mój facet powiedział coś takiego, to by dostał w twarz i to byłby koniec związku. Twoja dziewczyna labo jest desperatką, albo musi cie nieprzytomnie kochać. Wiesz jak cholernie bolesna jest operacja powiększenia biustu? I jakie niesie ze sobą ryzyko? Wiesz, że można nawet umrzeć w trakcie? Ale nie, twoje debilne zachcianki są ważniejsze.

Gość Martin__
gdybyś ją kochał, to akceptował byś każdą jej część ciała.

Gość aniaiai
Dziewczyna sobie powiększy biust, będzie cierpieć katusze, bo po zabiegu boli, i po co to wszystko? A jaka gwarancja, że po paru latach znajomości nie zostawisz jej dla innej z większymi cyckami. Egoista.

Gość ghndhd
Zapytaj czy jest w Tobie coś co mógłbyś sobie poprawić i obiecaj że zrobisz to pierwszy jeśli ona zgodzi się na operację. Np. może lubi blondynów z kutasami 35cm, to sobie doszyjesz trochę skóry do penisa i będziesz tlenił... a jeśli lubi wyższych to wszczepisz sobie coś w podeszwy i spłąszczysz głowę celem wydłużenia jej

Gość dziś na pomarańczowo
po cholerę brałeś kobietę z małym biustem, skoro kręcą cię wielkie cycki? wulgarny burak, tyle w temacie

Gość Powiedz jej, że wczesniej Ty
sobie przeszczepisz mózg :) powinna byc zadowolona, bo pewnie ma dość zycia z kretynem :)

Gość dariusz antoniusz
Już nie przesadzajcie, że to tak boli,rozmawiałem z lekarzem i mówił,że znieczulenia są tak mocne,że ma prawo boleć jedynie 2 dni po operacji,czasem 3. Umrzeć można przy każdej operacji,ja miałem na przykład operacje usunięcia woreczka żółc. i żyję a przecież też mogłem umrzeć,więc nie panikujcie tylko coś rozsądnego mi doradźcie bo nie wiem jak ją przekonać.Wszystko jest pięknie tylko te cycki...

Gość dariusz antoniusz
Akceptuję każdą część Jej ciała,także cycki ale chciałbym żeby miała większe a skoro to da sie zrobić to czemu nie???

Gość gość
ja moge byc twoja dziewczyna jak mi oplacisz powiekszenie piersi :D

Gość gość
to się nazywa miłość?Ja jak kochałam ,to każdy centymetr ciała.Nie masz prawa żądać od niej takiego poświęcenia.Żeby to zrozumieć zrob sobie operacje na penisie.

Gość 111111111
Wiesz gdzie sobie wszczep te implanty? W jajca, będziesz ogier jak marzenie.

Gość merrryka
Zrobilabym sobie taką operacje tylko dla siebie gdybym nie akceptowala swojego wyglądu ,ale nigdy dla faceta.

Gość dariusz antoniusz
Ale ona też narzeka że ma za małe cycky tylko nie chce sobie ich zoperować.

Gość gość
ja p******ę! Ja mam bardzo małe cycki ale jak wspomniałam mojemu facetowi o operacji to mnie solidnie opieprzył. Nigdy by mi na to nie pozwolił a wiadomo, że faceci wolą większe biusty. Pusty jesteś człowieku, cycki ci tylko w głowie. Na miejscu twojej dziewczyny po prostu bym się obraziła i w d**ę kopnęła za takie nachalne prośby i namawianie. Skoro cycki są dla ciebie aż tak ważne to po co jesteś z tą dziewczyną? Przecież nie liczy się dla ciebie jej zdanie, jej zdrowie, jej wnętrze tylko te cycki, cycki i jeszcze raz cycki.

Gość gość
Ja bym na jej miejscu się zgodziła, poczekała aż zafundujesz jej operację a następnie rzuciła jak psa. Tylko na to zasługujesz.

Jasne, niech się dziewczyna tnie, niech ingeruje w swoje ciało, wszczepia sobie sztuczne materiały które trzeba co jakiś czas wymieniać żeby facetowi było milej na nią patrzeć. I tak, umrzeć można przy każdej operacji, więc po cholerę wysyłać ją na niepotrzebną operację? Pomijam fakt, że to nie boli - to napierdala i wiem to od osób które miały taki zabieg. To jest wielka opuchlizna, spora rana, ciasne bandaże i po kilku latach powtórka z rozrywki bo "chłopak" tak chciał.

Gość gość
Jaki durny cep z Ciebie... A może ty masz za małego penisa i jej też to przeszkadza? I w ramach rekompensaty zaproponuje Ci że będzie to robić na boku z facetem z dużym fredem- bo przecież nie będzie sobie ciągle takiego wyobrażać?

Gość kafeteriuszki gładko łyknęły
prowokację :)

Gość kafeteriuszki gładko łyknęły
...czyli mimo zmiany oprawy - wszystko w normie pelikanice :D

Gość gość
uwierzyly bo sa tacy faceci co chca powiekszyc lasce piersi. moj tak chcial to go kopnelam w d*pe i rzucilam. facet ma mnie akceptowac a nie zmieniac. zreszta jesli rzekoma milosc opiera sie na tym ze facet chce miec ladna kobiete w lozku to jaka szansa ze nie zostawi jej gdy sie zestarzeje i nie bedzie taka piekna

Gość gość
fiuuuuta sobie powieksz kretynie. Cyckami twarzy nie zakryjesz, chociaz Tobie pewnie staje na widok faceta, byleby miał implanty:)

Gość gość
Zalej formę, wtedy jej urośnie do jakiegoś D. Kobiety w ciązy tak mają;]