Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaSiA225

zapinacie pasy?

Polecane posty

Gość ona.24
zapinam zawsze i ktokolwiek ze mna jedzie tez MUSI miec zapiete-dla bezpieczenstwa nas wszystkich :)

Jak wiozę kogoś z tyłu to zwyczajnie nie ruszę, jak nie ma zapiętych pasów. Wali mi cudza wygoda, w razie wypadku pasażer uderza w moje siedzenie z siłą 2 ton, więc sorry ale albo pasy albo na butach. Już kilka razy miałam wypadek, nigdy ze swojej winy i wolę zminimalizować ryzyko uszkodzeń mojej osoby.

Gość ona.24
Fjolsfinna dobrze mowi :)

Ja zapinam. Źle się czuję w aucie bez zapiętych pasów. Chyba jednak więcej ludzi ginie przez niezapięte pasy, niż przez to, że je zapieli.

A zdarzyło się Wam zapinać pasy bezpieczeństwa w busie? Inni też to robili czy tylko Wy? Mi się zdarzyło ale byłam jedyną zapiętą osobą w autobusie ;)

Dodam że bus był jakiś nowy więc pasy nie były luźne ale dosyć mocno się napinały, szkoda że nie ma takich w każdym. Jazda z zapiętymi pasami była dużo wygodniejsza niż normalnie ;)

Dodam że bus był jakiś nowy więc pasy nie były luźne ale dosyć mocno się napinały, szkoda że nie ma takich w każdym. Jazda z zapiętymi pasami była dużo wygodniejsza niż normalnie ;)

Gość gość
kiedyś nie zapinałam nie lubię pasów, duszą mnie. Nawet jak mandat za brak pasów dostałam i tak nie zapinałam. Teraz muszę zapinać pasy bo jak nie zapomnę to samochód mi piszczy i jest to wkurzające także teraz jestem zmuszona do zapinania pasów.

Nie rozumiem jak pasy mogą dusić? Ja np wolę kiedy są mocniej dopasowane, nie wyobrażam sobie jazdy bez,

Gość SexyMaro
czesc Kasia czy lubisz bdsm ? jak cos to mozemy sie spotkać

Gość Elektronikełee
nie zapinam pasów, i mam gdzieś że będę latał po całym aucie w trakcie wypadku pow 100km/h