Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Glupie baby wypisujace do facetow miesiacami!!!!

Polecane posty

Gość gość

Nie warto prowadzic internetowych znajomosci miesiącami tylko dązyc jak najszybciej do spotkania! To bzdura, ze mozna kogos dobrze poznać poprzez wielogodzinne rozmowy! Nie ma to jak patrzenie na swojego rozmowce, obserwacja jego reakcji, gestow, mowy ciała, tonu glosu! Po co się katowac i pisać 100 lat a potem rozczarowanie bo ten romantyczny mezczyzna z portalu to jakis łysy i szczerbaty józek który nagle w konfrontacji w cztery oczy traci umiejetnosc pieknego mowienia o milosci?!

Gość gość
Ja najczesciej jesli w przeciagu dwoch tyg nie dojdzie do spotkania to odpuszczam bo to znaczy, z cos jest nie halo! Zwlaszcza jesli mezczyzna jest z tego samego miasta, nawet najbardziej zabiegany moze znalezc godzinkę na spacer i twierdzenie, ze jest inaczej to kompletna bzdura

Gość gość
masz racje, glupie baby, ja jako facet tez dążę jak najszybciej do spotkania a zazwyczaj to kobiety przeciągają, boją się czegos, nie wiem, a tak zobaczyłyby od razu, czy facet odpowiada czy nie, czy jest chemia czy nie i wtedy wiadomo co dalej robic z taką znajomością a nie tygodniami wielka niewiadoma