Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiak0092

przez tydzień schudłam dwa kg a potem przez dwa dni one wróciły :(

Polecane posty

Gość gosiak0092

odchudzałam sie przez tydzień. Potem po tygodniu przez dwa dni jadłam normalnie tak jak przed dieta i te dwa kg wrociły. Dlaczego??

Gość gość
bo organizm przeżył szok, najpierw go głodziłaś, potem dałaś się najeść, więć zaczął odkładać wszystko, co jesz "na wszelki wypadek". odchudzanie dietami głodówkowymi nie ma sensu, bo wszystkie kg i tak wrócą.

Gość gosiak0092
dziękuję za odpowiedź. To jak schudnąc by nie bylo efektu jojo. Przeciez dieta polega własnie na ograniczaniu jedzenia. :( Sportu nie moge uprawiac bo mam chory kręgoslup, pozostaje tylko dieta. Ale jak?

Gość asia4680
A nie masz aby chorego kręgosłupa przez to, że nie uprawiasz sportów? :D Nie korzystasz z jakiejś rehabilitacji? Bo zdrowia Ci przy takim podejściu nie wróżę A co do diety to bardziej niż o ograniczanie jedzenia chodzi o zmianę sposobu odżywiania. Wywalenie wszystkiego, co zawiera puste kalorie, i przerzucenie się tylko na produkty wartościowe. Polecam dietę dla cukrzyków, jest zdrowa i można na niej świetnie schudnąć

Gość asia4680
Poza tym: przez tydzień traci się wodę, nie tłuszcz. Schudnięcie to wynik długotrwałych przemian, a na to potrzeba miesięcy, a nie (litości) tygodnia...

Z każdej diety trzeba umiejętnie wyjść a najlepiej zmienić nawyki żywieniowe na stałe, a co do kręgosłupa to najbardziej mu szkodzi brak ruchu, wiem co mówię, na pewno możesz chodzić, no i aquaaerobik.

Gość Olcia Dubicka
Tu kwestia tego jak schudłaś bo jeśli była to głodówka to normalnie że kilogramy wrócą z dodatkiem. Głodówki właśnie takie są bez sensu i teraz już wiesz że to najgorsza droga odchudzania. Są przyjemniejsze drogi odchudzania :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)