Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prażynka 24

Chodzę już 3 miesiąc do tej pracy i mimo tabletek nadal mam taką nerwicę że szok

Polecane posty

Gość prażynka 24

co robić ;/

Gość gość
to przestań chodzić a zacznij pracować i skup się właśnie na tym. Ewentualnie rzuć prace i znajdź bogatego sponsora. Może mniej będzie cie to denerwować

Gość gość
a ladna chociaz jestes?:classic_cool:

Gość programista Java
skoro tabletki ci nawet od 2 czy 3 miesięcy nie pomagają to może odpuść tą pracę bo się wykończysz....bo widzę że wrażliwa jesteś albo masz jakieś przykre wspomnienia z dzieciństwa i teraz to wychodzi na niekorzyść

Gość kafe x.
chyba masz stresujacą pracę. ja takową miałam więc wytrzymałam 5 miesięcy i uciekłam

Gość kafe x.
ja pracowałam w telemarketingu błe NIGDY WIECEJ. teraz choćbym miała sprzątać biura to tak - bo przynajmniej nie będę chodziła do pracy pełna strachu lat na szpilkach

Gość prażynka 24
a co to za praca była.....a teraz masz jakąś ?

Gość gość
miałam to samo. brakło mi m-c do kuroniówki ale nie wytrzymałam. zwolniłam się i od tej pory czuje sie lepiej

Gość programista Java
do dobra zwolniłaś się i czujesz się lepiej ........no ale nie da się tak zawsze żyć...i co dalej

Gość gość
ja też pracowałam w telemarketingu.. nigdy więcej !!!

Gość kaskada28
prażynka ja też mam nerwicę,jakie leki bierzesz?ja też pracuje

Gość gość
Bo jestescie generacja normalnych LENI zwalajac wasze nieudacznictwo na nerwice wstyd

Gość prażynka 24
Citalopram ale jakoś nadal nic nie daję......wytrzymam jeszcze do następnej wypłaty te 3 tygodnie i chyba rezygnuję z tej pracy

Gość kafe x.
gosc!SAM JESTEŚ NIEUDACZNIKIEM!!!! jak nie wieSZ co to nerwica to się nie wcinaj

Gość gość
a nie możesz po prostu sie nie stresować tylko pracować? rób co możesz ,a jesli cos nie wyjdzie nie bedziesz miala do siebie pretensji

Gość majtki w tataraku
Bym wam ta "nerwice " lenie z tylka wykopal

Gość gość
z pracy można zrezygnować w każdej chwili tylko teraz nie jest łatwo o prace i pomyśl co potem? może lepiej zmienić swój tok myślenia czyli : jestem pracowita , robie co moge i się o nic nie obwiniam

Gość gość
majtki w tataraku Bym wam ta "nerwice " lenie z tylka wykopal xxx a tobie by sie przydalo troche rozumu do pustego lba nakopać...

Gość gość
ci co nie doświadczyli prawdziwej nerwicy niech się proszę nie wypowiadają. ja pomimo, iż mam dopiero 25 lat 4 lata temu przechodziłam depresje z nerwicą bo bardzo wielkiejtragedii w moim życiu. walczyłam z tym dziadostwem ok 2 lata. 2 lata wycięte z życia tak wam powiem. nie ma nic gorszego. ja nawet z domu nie wychodziłam kompletnie nigdzie! moim osiągnieciem wtedy było doatrcie do lekarza na wizyte... na szczescie mam to za sobą i mam nadzieję że nigdy mnie to juz nie spotka.

Gość papryka słodka
a zapytam inaczej........masz coś kasy na czarną godzinę żeby się zwolnić....do jak nic nie masz to lepiej się może nie zwalniaj zarazie

Gość papryka słodka
a zapytam inaczej........masz coś kasy na czarną godzinę żeby się zwolnić....do jak nic nie masz to lepiej się może nie zwalniaj zarazie

Gość gość
no to skoro uwazacie ,że jestescie chore to sie leczcie ,faktycznie wtedy może lepiej sie zwolnić tylko jak myślicie ,że kazdy nastepny pracodawca bedzie na was czekał z otwartymi ramionami to sie mylicie. Wasza przyszłosc , wasza sprawa ,ale uważam ,że w tych czasach to glupota rezygnowac z pracy z powodu stresu , może za mało sie staracie żeby ten stres pokonać?

Gość majtki w tataraku
To zupelnie co innego depresja po tragedji, a zupelnie co innego mam nerwice bo musze pracowac.

Gość gość
kasa na czarna godzine sie szybko skonczy ,a o lepsza prace teraz jest ciężko nawet z doswiadczeniem Dziewczyno- pomysl ile osob marzy o Twoim stanowisku ,na pewno nie jedna by sie z Toba zamieniła

Gość gość
moze trzeba zmienić jak prace tak leki

Gość kafe x.
ja mam nerwicę i depresję od ok. 7 lat :( :( męka.

Gość gość
także ja Ci radze przemysł to sobie dokładnie czy chcesz zrezygnowac bo nie bedzie potem odwrotu

Gość gość
do lekarza!!!! ale już!

Gość były kierowca FNW
Najlepiej zmienić leki i pracę ale pierw iść do lekarza - wiem co mówię bo młodszy brat to przechodził...

Gość gość
prażynka 24-pracujesz jako?