Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkam z facetem 8 miesiecy

Polecane posty

Gość gość

mamy po 30 lat czy powinien sie juz zdeklarowac co do slubu czy jeszcze za wczesnie?

Gość april0987
Zależy od osoby.Troche wczesnie.Ja bym jeszcze nawet do 2 lat poczekala.Jeśli nadal nic, to coś nie halo.Na razie cieszczcie się sobą.

Gość april0987
Aha, po zo caraz slub, najpierw omowcie, czy on w ogole planuje z toba dalsze zycie.

Gość gość
jak 2 lata jak ja chce za rok miec dziecko rodzine? mam juz 30 lat, lanuje miec 2 dzieci, wiec jak za 2 lata odbeda sie oswiadczyny to bede miec 32lat, potem rok przynajmniej zbierania kasy na wesele no i wesele to daje 1.5 roku kolejnego czyli bede miec 33.5lat i co w takim wieku miec 1sze dziecko? a drugie kiedy? kiedy jest ryzyko u kobiety w pewnym wieku na zajscie w ciaze i na urodzenie zdrowego dziecka? a i dodam ze biore tabsy wiec liczyc z pol roku na odstawienie plus na starania o ciaze po rzuceniu tabsow moze byc nawet rok wiec ogolem moge miec wtedy 34 do 35lat PIEKNIE

Gość gość
tak planuje ze mna miec rodzine, ale jeszcze jest w trakcie rozwodu (juz trwa to rok) niby nie ma roblemow rozwodowych a sie dluzy

Gość gość
proponuje sie upewnic czy aby napewno ma plany zalozenia z toba rodziny.. i czy aby rozwod juz dawno doszedl do skutku..moze bc tak ze nie bedzie chcial sie wiazac drugi raz bo raz juz mu nie wyszlo...