Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupic juz welon?

Polecane posty

Gość gość

slub w sierpniu

Gość gość
Welon dobierasz podczas przymiarki sukni, żeby do niej pasował

Gość PaniMłodaSmutna
nie rób wesela! mało dają do koperty darmozjady jedne :o

Gość gość
suknia juz tylko do odebrania. a welon i tak bede kupowala w sklepie internetowym

Gość hahahaha.....
Ja w sobote miałam pierwszą przymiarkę i już chciała mi dobierać welona, ale że na przymiarce nie widziałam tak na prawdę sukni wiec poczekam do drugiej przymiarki i wtedy kupie welon zeby łądnie dopasować. Suknie szyje na zamówienie ze zdjęcia wiec musze najpierw ją zobaczyć "na żywo" i dopiero dobrac welon. Ślub także w sierpniu :)

Gość gość
no tak tez bym tak zrobila...:) wiec juz spokojnie moge kupowac welon? a i czy welon trzeba miec nowy? nie chodzi mi o kupno uzywanego tylko moja siostra przede mna bedzie miala wesele i pewnie rodzice beda mi chcieli weprzec jej welon.

Gość gość
moze byc uzywany, ale z drugiej strony welon to nie majatek. I nie koniecznie welon siostry bedzie pasowal do ciebie i twojej sukni.

Gość gość
czemu nie możesz go kupić tam, gdzie suknię? Na takim z netu możesz się "przejechać", zdjęcia często przekłamują rzeczywistość. A czy już czas, to zależy od Ciebie, co ma do tego opinia obcych ludzi? Jak kupisz wcześniej to w razie czego będziesz miała czas wymienić

Gość trilby
ja kupiłam welon przez allegro i pasował do sukni kolorystycznie i nie było problemu.zreszta jak zobaczyłam ceny welonów w salonie to pomyślałam lekka przesada 200zł za kawał tiulu taki am miałam za 40zł