Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do pracujących mam

Polecane posty

Gość gość

Cześć Syn od września idzie do przedszkola i się zastanawiam,w jakich godzinach pracy szukać.Jak Wam wygodniej pracować? 8-16 czy 10-18,może na 3 zmiany?? a może 1/1 bądz 2/2.Prosze o rady:)

Gość brzózzzka
dobrze że do pracy chcesz iść a nie siedzieć i tylko na faceta liczyć jak niektóre parszywe lachony

Gość gość
Pewnie,że chce:) Tylko niewiem jakie godziny wybrać,fajnie codziennie o 17 być w domu,ale praca 1/1 też wydaje się ok,jeden cały dzień mnie nie będzie ale z to cały następny dzień będę miała na codzienne sprawy.Niestety to tylko teoria niewiem jak w praktyce to wygląd dlatego proszę mamy o rade:)

Gość dcvwszxcxc
do pracy ida tylko frajerki, mądre umieją się ustawić w życiu. A co do pytania to,zedne godziny mi nie pasują wole siedziec w domu.

Gość gość
heh:) fajny masz dylemat... ale wiesz mysle ze wiekszym problemem bedzie wg znalezienie pracy niz wybor godzin;)

Gość gość
Nie uważam się za frajerke,chcę pracować,sama dla siebie,mąż tego ode mnie nie wymaga.....

Gość brzózzzka
dcvwszxcxc a jak facet cię kopnie w d*pe to zdechniesz z głodu :)

Gość gość
Znalezienie pracy nie będzie problemem:) Mogę wrócić tam gdzie pracowałam przed porodem (ale to na 3 zmiany)

Gość fohroh chamidło
napewno mąz wyrzuca do pracy tylko nie chce się przyznać... zresztą jak większośc robiących tu kariere na kasie....

Gość gość
fohroh chamidło pewnie mąż wyrzuca:D Nie przyszło Ci do tej główki,że nie każdy lubi być utrzymankiem małżonka?

Gość gość
Proszę o odpowiedzi na temat::)

Gość gość
Trudno pogodzić pracę z opiekom , odbieraniem dziecka z przedszkola jak nie ma się pomocy babć . Tez myślałam ,ze to będzie takie proste , a nie jest . Pracowaliśmy z mężem na różne zmiany , tylko tak dawaliśmy radę np . ja 3-nocną zmianę , on 1-zmiana , a i tak trzeba było kogoś do pomocy, bo było też tak ,ze nikogo w domu nie było . Z wypłaty mojej po opłaceniu przedszkola 500 zł. ponad i babci do pomocy około 300 zł i dojazdów do pracy moich ponad 200 zł nie wiele zostawało , chodziłam tez na zwolnienia, bo mała często łapała infekcje w przedszkolu , właściwie nie było miesiąca ,zęby nie chorowała.Teraz siedzę w domu -redukcja etatów . Mała kończy przedszkole idzie już do szkoły .

Gość gość
Mąż prowadzi własną firme,w razie choroby z synkiem zostanie właśnie on. Dziękuje bardzo za wypowiedz::)