Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZestresowanaPaniA

Czy to nerwica

Polecane posty

Gość ZestresowanaPaniA

Cierpię na dziwne doleglisości od około 10 miesięcy, dodam, że nigdy nie miałam takich problemów.Zacznę może od tego co dzieje się z moim organizmem. Wszystko zaczęło się od wrażenia duszenia się, wydaję mi się, że cały czas coś mam w gardle, w rzeczywistości nic tam nie ma ( potwierdzone przez lekarza ) , cierpię na bezsenność, bóle w klatce piersiowej, zdarzają się wymioty, bóle mięśniowe. Dolegliwości psychiczne : nic mnie nie cieszy, nie mam ochoty nigdzie wychodzić nawet do sklepu, nie sprzątam, nie gotuję, boję się zostawać sama w domu, mam wrażenie, że ktoś może wejść, jeśli już spię to przy zapalonym świetle. Opisałam jak najkrócej mogłam co mi dolega, proszę o opinie. Jeśli ktoś z Was tak miał to co mu pomogło. Jeśli to nerwica to jak ją zwalczyć?

Gość gość
Jeśli to nerwica to polecam ćwiczyć trening autogenny - poszukaj w necie - i ćwicz codziennie, jak nie pomoże to psychoterapia. To może być nerwica wegetatywna. Ale moja koleżanka miała przez 2 lata takie objawy - była pewna że to nerwica a dokładne badanie przez dobrego laryngologa wykazało że ma w gardle polipa.