Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sposob na buty...

Polecane posty

Gość gość

dlaczego ja nie moge miec calkowitych butow z pieta tylko musze miec na paski? chcialabym na slubie miec calkowite ale strasznie mi piety obcieraja. jakie nie zaloze to zaraz bable i obtarcia. moze to zle buty a moze jest na to jakis sposob

Gość Kizia mizia LLALAL
praktycznie zawsze nowe buty obcieraja. Naklej plasterek, na piety i rozchodź buty. Jak już się ułoża odpowiednio do Twojej stopy możesz chodzić bez plastrów :) Pozdrawiam

Gość gość
próbowałaś zapiętek skórzanych? naklejasz z tyłu i tak nie obcierają. ja z kolei mam szerokie palce i też problem z butami

Gość gość
nie probowalam tego o czym napisalyscie. kiedys sprzedawczyni spryskala ma buty na studniowke specjalnym sprayem zeby sie rozszerzyly. studniowka przetanczona z malym bolem a potem juz nogi wcisnac nie moglam... no i ja tez mam szerokie palce to ciezko bedzie mi dostac dobrze dopasowany but. a ile takie zapietki kosztuja? moze wyprobuje

Gość gość
jakieś kilka złotych, możesz kupić np. w ccc lub deichmannie. tylko że wtedy but robi się ciut ciaśniejszy, ale nie obciera z tyłu. jeśli masz szeroką stopę, to moga nie pomóc :-(

Gość pennyyy
polecam ci plastry compeed na pęcherze - działają jak fajne amortyzatorki, sama to stosuję, bo każde nowe buty które kupię, zanim się rozejdą, to obcierają mnie do krwi.