Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia111222

Bieda w Polsce

Polecane posty

Gość agusia111222

Kilka dni temu kolezanka byla w Polsce i wlasnie oswiadczyla,ze w Polsce nie ma biedy i ludziom zyje sie dobrze. Ja twierdze,ze jest cala rzesza ludzi ktorzy czekaja na emeryture ,nie moga isc do pracy bo albo sa za starzy albo tej pracy po prostu nie ma.Tlumaczylam,ze na podstawie kilku rodzin ktore widziala nie mozna ocenic sytuacji w calej Polsce .Kolezanka w koncu sie zdenerwowala i rozlaczyla sie... Pochodzimy z regionu Polski gdzie bezrobocie jest male ale przeciez sa obszary objete wielkim bezrobociem i tam jest bardzo ciezko. Myle sie?Naprawde w Polsce ludziom zyje sie dobrze?

Gość gość
masz racje, w Polsce jest tragicznie, wystarczy wyjechac kawałek z miasta, na wsiach bida az piszczy :o

Gość lesekkkk
niech kolezanka pojedzie sobie na obszary popegeerowskie i niech zobaczy jak jest cacy-full wypas:D

Gość brzózzzka
jest beznadziejnie

Gość aaaaaaaaaa1
zarabialem 1100 zl na czarno ale robota skonczyła,jest z***biście...

Gość brzózzzka
Pokolenie obecnych 20 i 30 latków nie będzie miało emerytur. Na starość będą kit z parapetu zajadać.

Gość gość
Ja nie uważam, że w Polsce jest bieda. Tym bardziej na wsiach, zauważcie, że ludziom nie chce się pracować. Myślą, że pójdą na 8 godzin pozbijać bąki w pracy to ich będzie stać na wszystkie zachcianki. Ja już 17 lat pracuję na dwóch etatach i większość zazdrości mi pieniędzy , a nie roboty. Tylko, że ja jak wracam z pracy, to ich już d**y bolą od siedzenia przed telewizorami, a mam jeszcze w domu jakieś obowiązki.

Gość kretynemjestemmm
najlepiej jechac na zachod myc kible albo zrywac winogron a potem cfaniakuje jeden z drugim .

Gość gość
i za te dwa etaty wybudowales sobie dom albo kupiles mieszkanie tak?

Gość gość
Wałśnie za te dwa etaty

Gość gość
ta jasne ,zaloze sie,ze mieszkasz przy mamusi

Gość gość
Nie trafiłeś, bo nie mieszkam z rodzicami.

Gość gość
Zresztą , są takie czasy, że należy czasami rodzicom pomóc. Akurat grupie emerytów to współczuję, bo jeśli chorują i przepracowali te co najmniej 30 lat, to raczej juz nigdzie sobie nie dorobią.