Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr.ama-gi

Jesli zdradza Cie zona,

Polecane posty

Przeczytałam trzy razy ;) Piątek, weekend i na dzień dobry człowiek, który mówi- jestem szczęśliwy :) To będzie dobry dzień ;)

Cuksie co znaczy pozytywną osobą? I co znaczy kimkolwiek jesteś ? :D Jestem sobą po prostu. Zawsze. Tylko nicki zmieniam, dla urozmaicenia ;)

Pozytywna osoba to dla mnie taka która wysyła pozytywną energię (taką ma aurę ). Oczywiscie to tylko kafe i litery ale tak sobie tylko bzdury gadam ;) Nic namacalnego bądź policzalnego ale czysto subiektywnego i trochę glupiego ;). Lecę So long !

Nic namacalnego, bądź policzalnego nazywa się intuicją ;) Faktycznie chyba kupię los dzisiaj, tak z przekory, bo mam przeświadczenie niezmienne, że to mi nie jest pisane. Oczywiście w razie wygranej, dostaniesz swoją część farta ;)

mijama Parafrazując gościa. Amagi ? Gdzie jesteś ? To tu, to tam. Choc bardziej tam niz tu. Biegam za nowym zajeciem, kombinuje i szarpie rzeczywistosc jak reksio szynke ;) Do tego lada dzien otwiera sie okienko transferowe w BPL wiec niucham i szperam. Ale jakby co to krzyknij i wpadne:)

Koniec weekendu :( Amagi nie wpadaj, chyba, że chcesz ;) Jak praca ? Masz już coś na oku ?

Cuksie przykro mi, żaden fuks pomimo, że chcąc dopomóc szczęściu wysłałam dwa kupony. ;)

Amagi gdzie jesteś ? Podejrzewam, że nie uzyskam odpowiedzi.., ale jak praca ? Mam nadzieję, że znalazłeś to czego szukałeś :)