Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldonka yyy

wesele w domu - co wy na to?

Polecane posty

Gość aldonka yyy

uwazacie ze to dobry pomysl?

zależy od wielu aspektów Jakie duże wesele i jaki duży dom . czy mówiąc wesele masz na myśli wesele czy obiad dla rodziny i znajomych. Byłam kiedyś na czymś takim. Ślub i wesele w ogrodzie. Ale to tylko jak jest pewna ciepła pogoda

Gość 777LLL
dokladnie, ogrod jest super rozwiazaniem, tylko niestety nie masz gwarancji fajnej pogody :/ a masz jakies wyjatkowe pomysly? bo bez ogrodu to juz tak chyba fajnie ni ebedize.. tylko obiad dla najblizszych i tyle..?

Gość wiosyyy razdwa
no to jest szeroki temat. na pewno musisz usiasc wczeesniej i powaznie temat przemyslec. bo nawet mala impreza w domu okaze sie mega duzym przedsiewzieciem

Gość aldonka yyy
prawda jest taka, ze za rok chce brac slub i szczerze mowiac o weselu w ogole nie myslalam. najchetniej bym zrobila taki duzy obiad dla rodziny a dla znajomych partty juz na miescie...

Gość jak to nie??
szok, za roku slub i nie myslalas?? dla mnie to naprawde wielki szok ;) to zacznij od podstaw, poszukaj w sieci krotkich poradnikow i przemysl dokladnie czy warto, czy nie mniej zachodu bedzie cie kosztowal obiad w restauracji itp

Gość jak to nie??
tu masz po krotce o weselu w domu, to są podstawowe rzeczy ktore musisz spelnic przy organizacji,a uwerz bedzie tego wiecej i wiecej ;) www.blog.krainaobrusow.pl/idealne-przyjecie-weselne-w-domu/

Gość tryryryrggdfgf
chyba pieknej pogody to na 100 nikt wam niestety nie zagwarantuje.. nie w polsce;P

Gość uwierz w mitttt
wystarczy zadaszenie w ogrodzie (np namiot). ale o czym my tu mowimy, wesele w domu czy w ogrodzie jest tematem? ;)

Gość aldonka yyy
ojej, chyba faktycznie za malo wiem czego chce. wlasnie zaczelam sobie czytac te artykuly w sieci.. ogrodu pokaznego nie mam, wiec raczej nic z tego. w domu pomieszcze troche osob.. chyba ze u mojego lubego, on ma fajny ogrod..

Gość hermionaona
a jak zacznie padać w dniu ślubu? Albo będzie +10 stopni?

Gość jak to nie??
to na tym blogu co ci podeslalam znajdziesz tez kilka slow o imprezach w ogrodzie ;)) jest nad czym myslec w kazdym razie ;)

Gość aldonka yyy
ok, zatem biore sie za powazne namysly i czytanie ;) swoja droga: krainaobrusow - nazwa bloga, na ktorego raczej bym nie weszla szukajac informacji o organizacji slubu w ogrodzie ;))

Gość jak to nie??
a po prostu wpisalam w google ;) i akurat wyskoczylo ;)

Gość 3434343434
Wesele w domu to zły pomysł. Nawet takie najmniejsze przyjęcie. Byłam kiedyś na takim. 45 osób, wszyscy się kręcili to na dwór zapalić, to do domu do toalety, zamęt, uszargane podłogi, zatarte piachem, ciotka po wszystkim musiała odmalować pokój, bo ktoś tłustą ręką kleksów na ścianie narobił. Więcej ją to wyniosło, niż wynajęcie małej knajpki. Do dziś tego żałuje. Zastanów się nad tym.