Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana999

Czy jest mozliwosc ciazy?

Polecane posty

Gość zdenerwowana999

Witam bardzo sie denerwuje, poniewaz nie mam okresu od tygodnia. Ale po kolei. Wspolzylam z chlopakiem jakos w polowie cyklu czyli teoretycznie w dni plodne, bez zabezpieczenia, oczywiscie nie skonczyl we mnie. Ostatnio mialam 33 dniowy cykl, teraz dzis jest juz 35 dzien i okresu nadal nie mam. Bralam jakis czas temu (przed poprzednia miesiaczka) globulki na jakies zapalenie, mozliwe ze to od tego sie spoznia?. Zawsze mialam 28-29 dni, ostatnio 33 i teraz 35 i nadal nie ma :( Boje sie, nie chce, nie moge byc teraz w ciazy. Jest szansa, ze jednak bedzie ok?

Stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcji. Zrob test albo idz na bete z krwi

Gość zdenerwowana999
Strasznie sie boje, teraz dojdzie stres... wiec nie wiem jak to bedzie. Musze zrobic test, co mysla inni?

Gość gość
ja rowniez bralam leki i okres spoznial mi sie tydzien tyle ze ja staram sie z mezem o dziecko.najlepiej idz na bete bo test rowniez nie zawsze wykryje wczesna ciaze.nie stresuj sie bo to tym bardziej bedzie ci wydluzac cykl

Gość zdenerwowana999
Niby bez wytrysku trudno o ciaze, ale teorie glosza ze nie potrzeba wytrysku. Z drugiej strony nigdy tak dlugo mi sie nie spoznial okres. Jakies bole niby mam takie jak przed okresem, ale nadal nic nie leci. Jestem za mloda, zawsze madry polak po szkodzie :(

Gość gość
dletego lepiej zawsze sie zabezpieczyc jesli nie chcesz dziecka.poczekaj do juta jak nie bedziesz nadal miala idz na bete albo w czwartek zrob test bedziesz wiedziala napewno czy ciaza czy nie.czasami jak ktos dziecka nie chce to szybko zajdzie w ciaze a jak chce to nie moze:)

Gość zdenerwowana999
Liczylam ze moze ktos powie ze bez wytrysku nie ma ciazy, ale jednak widze ze to jest mozliwe :(

Gość ile macie lat??
jak w temacie...

Gość zdenerwowana999
20, bralam tabletki ale odstawilam zeby organizm sie zregenrowal,a tu masz

Gość gość
Mozliwosc ciazy jest, ale moim zdaniem bedzie ok. Tylko troche dlugo sie spoznia juz okres

Gość a ja cos in
poczekaj 5 dni jesli nic nadal to rob test a pozniej gin stosunek przerywany - lubisz ryzyko

Gość gość
ostatnio mialas 33 dni a dzis 35 dzien mija? No wiec tak naprawde nie jest zle, mysle ze bedzie dobrze, aczkolwiek nie wiem co mam powiedziec

Gość zdenerwowana999
Zrobiłam, 3 różne testy, jeden wczoraj popoludniu, dwa dzis rano, i wszystkie negatywne, okresu nadal nie ma co jest grane? Mam nadzieje ze nie jestem w ciazy. Bo chyba 3 testy sie nie myla? Od ostatniego stosunku minelo jakies 3tyg, od planowanej miesiaczki jakies 4-7 dni

Gość gość
moim zdaniem bedzie dobrze, ale nie wiem niech sie wypowie ktos bardziej obeznany

Gość gość
jak reszta mysli?

Gość nerwy
up

Gość gość
Nie skonczyl w niej i wyszly testy negatywne a debilka dalej pyta,Boze widzisz a nie grzmisz!!!!!!

Gość nerwy
czemu od razu debilka? Nie skonczyl ale to byly prawdopodobnie plodne dni. Okres sie spoznia 8dni, bol podbrzusza, duzo sluzu, 3 testy negatywne

Gość oookk
up

Gość łałl
na moje oko ciaza, nie ma innej opcji.

Gość gość
niestety nadal nie ma okresu :/

Gość jezeli nadal nie ma okresu
Testy sa negatywne,to wtedy nie bylo dni plodnych. Jakbys prowadzila.samoobserwacje to moglabys stwierdzic,ze byly dni plodne. A tak wyliczajac to jezeli wciaz okresu nie ma to byly duzo pozniej. Moze jescze nie mialas owulacji? Okres przychodzi ok.14 dni po owulacji jezeli nie doslo do zaplodnienia. A faza lutealna powyzej 17 dni to ciaza. Masz po prostu rozregulowany cykl,polecam wizyte u lekarza.

Gość gosciuu
ale to juz jakis 38 dzien cyklu, zawsze mialam w miare regularne od 27-30, ostatnio mialam 33 dni a teraz juz 38, wiec nie wiem o co chodzi

Gość zdenerwowana009
Najgorzej ze teraz sie dlugo czeka do lekarza, a ja chyba umre z nerwow

Gość być może przyszła mama
hej jestem własnie w podobnej sytuacji co Ty, u mnie to ok 36 dzień, bóle brzucha i piersi od jakiś 2 tyg o.O .. Jak się czujesz? Jakieś objawy?

Gość zdenerwowana009
Mnie tylko pobolewaly piersi jak przed okresem, a brzuch tez tak w podbrzuszu jak przed okresem, oprocz tego jakby wiecej sluzu, i bol pod pachami.... mam nadzieje ze jednak to tylko problemy z hormonami albo cos, nie jestem gotowa na bycie mama

też mam więcej śluzu, czasem nawet myślałam, że to okres jak poleciało :/ apetytu nie mam wcale, a czuje sie fatalnie, zmęczona jakaś i wgl, nawet mój chłopak mi powiedział pare razy, że coś blado wyglądam

jeszcze Mu nie powiedziałam, że podejrzewam ciąże..

ja za 7 dni będę miała 22 lata i też się na to nie przygotowywałam.. Nie wiem co to będzie, ale coś czuję, że ciekawa "niespodzianka" mi sie przytrafiła na urodziny ..

Gość zdenerwowana009
Miejmy nadzieje ze bedzie ok, ja akurat tez mam niedlugo 21 urodziny wiec to samo, zobaczymy, a test robilas? Bo mi 3 testy wyszly negatywne to mnie trzyma przy zyciu