Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tycherrr

dylemat nowy facet

Polecane posty

Gość tycherrr

Co myslec o facecie, ktory na poczatku zwiazku zaznacza, ze jak wpadniemy to musze usunac.Powody to..ze jestesmy za krotko ze soba, ma ciezka sytuacje materialna teraz, nie jest mozliwe w najblizszej przyszlosci zamieszkanie razem.Ze to za wczesnie by bylo a on nie jest na to gotowy materialnie i psychicznie.A gdzie ja w tym wszystkim? Moja psychika po aborcji? Nie wiem czy tkwic w tym zwiazku, czy moze zakonczyc poki jest jeszcze swiezy i nie zaangazowalam sie jeszcze dobrze.

Dla mnie dziwne. Mój od początku dbał o to, żeby nie wpaść, ale jednocześnie zaznaczył, że w razie czego weźmie pełną odpowiedzialność za dziecko. Jakby mi wyskoczył z aborcją to pewnie by się seksu do dzisiaj nie doczekał

Gość gość
olej go, to jakis r****cz ktory cie traktuje po prostu jak darmową kur wę :O jak wor na sperme. no chyba ze lubisz byc dla kogos dziurą do dymania, to juz twoje zycie. poza tym początek znajomosci i juz mu dvpy dajesz? litosci.

Gość gość
r u c h a cz i tyle , nie wiem czemu nie wchodzi to slowo ru ch a cz

Gość gość
poza tym smiechu warte... za krotko sie znacie, ale zeby sie pieprzyc to sie dlugo znacie. co za palant. do łózka to sku r wiel pierwszy, odpusc go sobie naprawde, szanuj sie. bedziesz spac z takim zerem? nie szkoda ci swojego ciala?