Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćcojekość

zapachy do domu - air wick

Polecane posty

Gość gośćcojekość

Hej, czego używacie aby w Waszym domu ładnie pachniało?? darujmy sobie teksty o pieczeniu szarlotki w piekarniku bo nie będę przecież piekła ciasta 24h żeby mi pachniało. Zastanawiam się nad kupnem air wick freshmatic - jakie macie opinie o tym? czy można ustawić ten odświeżacz tak żeby włączał się tylko podczas ruchu a nie co ileś tam czasu?? a co powiecie o tych drewnianych patyczkach w tych szklanych flakonikach?? do tej pory używałam air wick ale do prądu, jednak już po 2 dniach przestaje kompletnie odczuwać ten zapach. próbowałam także olejków zapachowych ale jest znów problem bo jest mało fajnych zapachów, fajne zapachy są zazwyczaj drogie i poza tym zapach czuć tylko w momencie palenia się świeczki, jak zgaśnie to już po godzinie zapach znika.

Gość nostrenna
ja uzywam woskow Kringle Candle. zapach sie unosi potem normalnie.a czemu Ci cos tam nie dzialalo ze swieczkami, jakie zapachowe kupowalas?

Gość gość
Ja mam air ten co można ustawiać psikanie co jakiś czas. Mój ulubiony zapach to pomarańcza, jest taki odświeżający.

Gość gość
jak chcecie sie truc tymi swinstwami to sie trujcie

Gość boms
no wlasnie ja nie wierzyłabym tym Air wickom, prredzej zwyklym swiecom z woskiem takimi jak ktos tu wspominał Kringle. Zima swieczki robia klimat, to nie mozna zaprzeczyc akurat:)

Gość gość
tylko nie Air wicki i inne swinstwa, najlepsze beda prawdziwe swieczki, nie troj sie tym swinstwem

Gość Jenuszka
no to akurat Kringle są przykladem tradycyjnych swieczek z olejami...super sprawa:))

Gość cukos
Kringle Candle to cos niesamowitego. DObry pomysl na prezent chyba dla kazdego w tej chwili...kto nie lubi pachnacego domu?