Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona marzena

policja aresztowała moje dzieci!!!

Polecane posty

Gość wkurwiona marzena

córka ma dopiero 16 lat, a syn 17!! zostali dziś aresztowani za to że są przedsiębiorczy i chcieli sobie zarobić pieniądze na wakacje!!! sprzedawali więc w szkole marihuanę, kokainę, amfetaminę, lsd i heroinę polska to chory kraj, tusk niszczy nawet najdrobniejszą przedsiębiorczość!!! rozumiem że nie mieli zarejestrowanej działalności gospodarczej, ale przecież to jeszcze dzieci, chciały sobie na wakacje tylko zarobić! żeby k***a policję nasyłać na dzieci!? żeby k***a od razu aresztować dzieci!? za komuny niby nie było wolnego rynku, ale k***a żaden tusk nie nasyłał policji na dzieci chcące zarobić na wakacje i sprzedające przed szkołą wodę z saturatora! co się k***a dzieje z tym krajem, brak słów, z dzieci robi się gangsterów bo chciały na wakacje zarobić pieniędzy trochę!

Gość gość
0/10

Gość wkurwiona marzena
jakie k***a 0/10, jebnij się w łeb idiotko! moje dzieci siedzą w więzieniu!!!

Gość wkurwiona marzena
Nie będę pomagać dzieciom. Wolę opisać wszystko na forum.

Gość gość
co z ciebie za matka, ze nie potrafisz zapewnic dzieciom wyjazdu na wakacje tylko same musza zarabiac? :D i co one w koncu sprzedawaly: narkotyki czy wode? :D 1/10 prowo

Gość gość
Zaniżasz poziom gimsrako, w*********j.🖐️

Gość wkurwiona marzena
sprzedawały narkotyki! naucz się czytać ze zrozumieniem, wodę z saturatora sprzedawało się za komuny przed szkołą i żaden tusk nie nasyłał policji wtedy tak jak teraz, bo dzieci chciały sobie trochę pieniędzy zarobić! i potrafię zapewnić dzieciom wyjazd na wakacje, jak były młodsze to zawsze jeździliśmy na zagraniczne wczasy całą rodziną! ale moje dzieci są AMBITNE! mówi ci coś słowo ambitność?! co z tego że ja mogę je wysłać na wczasy jak one same chcą sobie zarobić na wyjazd! bo są AMBITNE

Gość gość
no to maja wczasy - w areszcie :D