Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pendolinna :)

Zabieracie coś z hotelów? Ja: ręczniki (te miękkie) mam szlafrok, szamponetki,

Polecane posty

mam tez 2 poszewki do poduszek, jedną BARDZO wygodną poduszkę, 2 prześcieradła. Wiadomo mydełka, czepki, itd... Jak z wami?

Gość hfgxgfxdga
my jestesmy normalni.

Gość IINKONAK
cóz za eufemizm w twojej wypowiedzi

Gość szaeaeminecja
to slaba jestes. Ja mam 2 lampki nocne, suszarke do wlosow, papucie.

A co w tym nienormalnego? To jest wliczone w cenę hotelu i tak jak byś nie wiedziała, tak strasznie nas tną cenami na wszystkich :-/

Gość gość
ja kroje zawsze coś - tak dla zasady, obojetnie czy z hotelu, czy z pociagu czy np od rodziny jak jestem w gościach.

Gość informacja
uwazaj Shatyn. z ego powodu że zrobiłes z Wielbiciela idiotę oraz z tego (m.in.) że twój topik się rozwija, zostanie (jeśli już to się nie stało) zablokowany twój nicj i IP. podpadłes jednej osobie z moderacji ale nie mogę napisac o kogo chodzi. nie mogę również sprawdzić czy zablokowano ci nick i IP bo odebrano mi panel moderatorski. wiadomośc przesyłam również na twój mail. nie odpisuj bo to jednorazowy adres. tutaj będzie powtarzana żeby wszyscy wiedzieli.

Nie z "hotelow" tylko z hoteli. Najpierw sie poucz pisowni, pozniej kradnij 🖐️

Gość gość
ja tylko mydła zabrałam

Gość gość
czyli autorka-zlodziejka :/

Gość chyba kupie se perukee
wstyd i obciach

Złodziejka?! To chyba nie wiesz że to wszystko jest wliczone w cenę która płacisz 🖐️

Gość gość
totalne wieśniactwo i złodziejstwo , inaczej się tego nie da nazwać. Stać cię na hotel a nie stać na mydło, czy szlafrok?? żenada... W koszty jest wliczony twój pobyt złodziejko a nie wszystkie rzeczy które są na wyposażeniu pokoju! Żałosna jesteś

Gość gość
Zapraszam do programu w którym możesz zbierać punkty wymienialne na pieniądze! 330tys. punktów to 5zł Są tam równiez lokaty punktowe,lokaty pieniężne wysoko oprocentowane,sprawdź! Możesz wygrywać w konkursach punkty pieniądze i gadźety! Możesz kożystać z czatu rozmawiać z właścicielem ,możesz korzystać z forum na którym ludzie dzielą się dowodami wypłat! Tam zaraba juz coraz więcej młodych ludzi. Zacznij i Ty! Nie przegap tej szansy! Dziennie możemy zebrać punktów: 86400x365dni w roku=31536000=10lokat po 3000000=148800000=2230zł Lokata 5 - 360dni - dziennie 1.10% iliść pkt.3000000 =14880000 Zarobione 2230 lokujemy w fenkopaki FenkoPak gold 2 - 1,5 %dziennie 1000.00 zł =2350 zł po 90 dniach FenkoPak medium 2 - 1,1 % dziennie 100.00 zł=199 zł po 90 dni ach czyli 2lokaty FenkoPak gold 2 i 2lokaty FenkoPak medium2 = 4700+398+30=5128zł czyli 5lokat FenkoPak gold 2=11750zł 1lokata FenkoPak medium 2 =199zł 11750+199+28=11977zł czyli 10 lokat FenkoPak gold 2=23500zł Resztę możemy dać męzowi, lub koleżance ,by również zarabiała, bo na swoje dane osobowe, możemy zarabiać max. 13tysięcy zł raz na 3miesiące. Zapraszam q1q.pl/ry90y

Gość cza sa wanna
Proponuję douczyć się trochę. Autorka dobrze pisze - ja pracowałam w Hiltonie i ręczniki, szlafroki, itd... wszystko traktowane jest jako "reklama" hotelu i jako takie może być zabierane przez gości jako "gifty".

Kiedy jestem w restauracji idę do WC i upycham sobie papieru toaletowego w majty, a potem w domu nawijam na rolkę i nie muszę już kupować.

Gość gość
Po co mi ręcznik, którym ktoś inny mógł sobie podetrzeć mokry tyłek? Albo pościel, na którą ktoś mógł zwymiotować?

Gość gość
Ty się doucz, może w Hiltonie coś dają , skoro to jeden z najdroższych hoteli, ale nie sądzę żeby autorka tematu pisała akurat o tym Hiltonie. Proszę bardzo przedruk z artykułu, tak właśnie takich gości jak autorka - właściciele i pracownicy hoteli nazywają - ZŁODZIEJAMI bo tylko złodziej kradnie cytat: "Mydła, kapcie, ręczniki, a nawet piloty od telewizorów - to rzeczy, które najchętniej zabieramy z hotelowych pokoi. Ale goście do kradzieży nigdy się nie przyznają. Oni co najwyżej kolekcjonują ładne przedmioty. Na pamiątkę W hotelowych pokojach kradną wszyscy, niezależnie od miejsca zamieszkania czy zasobności portfela. - Nie ma mowy, żeby po wizycie klientów, którzy zapłacili nawet kilka tysięcy złotych za pokój, zostały butelki z szamponem czy mydłem. Znikają też zestawy z nitką i igłą, kapcie hotelowe, najczęściej w zestawie ze szlafrokiem i ręcznikiem czy odświeżacze powietrza - opowiada Anna, pracownik pięciogwiazdkowego hotelu w warszawskim Śródmieściu. - Ostatnio hitem jest papier toaletowy. Bo chyba niemożliwe, że gość przez niecałą dobę zużyje całą rolkę"

Gość ja bym do takiego
wstydz sie, jestes zlodziejka. I Twoje tlumaczenie "to jest wlicozne w cene noclegu" jest bez sensu, jak idziesz do restauracji, to zabieraz z niej talerz i filizanke, i zawijasz w polozony na stoliku obrus, "bo to jest wliczone w cene posilku'? mam nadzieje, ze kiedys Ci sie otworzy przypadkiem walizka napchana ta srajtasma i recznikami, jak bedziesz przechodzic kolo recepcji, kierujac sie do wyjscia z hotelu :D

Gość gość
a wiesz kto zapłacił za twoją ukradzioną poduszke, ręczniki i szlafrok? Pokojowa, która akurat miała pecha sprzątać po tobie. taaaaa w Hiltonie pracowałaś...

To zwykłe złodziejstwo i tyle w temacie.

Gość amerykaniepiszglupot
yyy... w życiu nic z hotelu nie ukradłam, bo niby po co? stać mnie na ręcznik czy szampon do włosów...

Gość gość
nie kradne z hoteli bo to obrzydliwe, wiesz ilu ludzi spalo lub uzywalo tych recznikow, poscieli a ty to zabierasz i sie tym jarasz, z lumpeksow tez kradniesz? pewnie uwielbiasz cudza uzywana bielizne?

Gość gość
Ja jestem stewardessą, często bywam w hotelach i nigdy niczego nie zabrałam, nie chcę Polsce psuć opinii złodziejstwem. Taki szlafrok w hotelu kosztuje 60 euro, a jak się go zabiera to się nazywa że się go kradnie.

Gość gość
żenada żenada na całej linii byłam pilotem w biurze podróży, więc mnie nic nie zdziwi a ile wstydu się najadłam... hotel powinien Cię obciążyć za KRADZIEŻ

Gość gość
w hotelach sieci starwood szlafrok kosztuje 70 euro NOWY!!! a nie sprany 1000 POZA TYM naprawdę NIE POLECAM korzystać z hotelowych ręczników, filiżanek w pokojach i szklanek w łazienkach 10 lat mieszkałam w hotelach w 6 państwach więc naprawdę wiem co mówię

Gość tamaryn
Ja słyszałam kiedyś historię o tej firmie http://www.adamaszek-horeca.pl/. Podobno jedni klienci chceli wynieść nawet szlafroki hotelowe, ale ich złapali i zgłosili probe kradziezy na policje :O

Gość gość
Niczego nie zabieram. Tyle ile zużyję czy szamponu, żelu to resztę zostawiam. Zlodziejem nie jestem.

Gość gość
też niczego nie kradnę ☺

Gość gość
Wstyd tak chwalić się na forum, że się jest złodziejem grasującym na terenie hoteli. Temat stary, może ktoś trafił do pierdla. Tam jego miejsce i ciekawe co stamtąd "zabierze"?