Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 27 lat i jestem samotna. Chciałabym mieć młodszego faceta

Polecane posty

Gość gość

ale podrywają mnie wyłacznie starsi. Do tego mam ''blokade'' w głowie, ze związek z młodszym jest ''be'' ,ze lduzie beda gadac, ze rodzice beda krzywo patrzec :( co ja poradze na to, ze nie lubie facetow w moim wieku i starszych? powaznych, doroslych nudziarzy? nie szukam u faceta ustatkowania sie, pieniedzy bo je mam..eh. Jestem chyba j******a

a ja odradzam związek z młodszym, byłam z takim i powiem ci, że szybko znalazł sobie młodszą...ja wolę starszych, dojrzalszych ale taki niestety nie pojawia się w moim życiu

Gość Nic trudnego zadbaj o siebie!
Zapraszam do programu w którym możesz zbierać punkty wymienialne na pieniądze! 330tys. punktów to 5zł Są tam równiez lokaty punktowe,lokaty pieniężne wysoko oprocentowane,sprawdź! Możesz wygrywać w konkursach punkty pieniądze i gadźety! Możesz kożystać z czatu rozmawiać z właścicielem ,możesz korzystać z forum na którym ludzie dzielą się dowodami wypłat! Tam zaraba juz coraz więcej młodych ludzi. Zacznij i Ty! Nie przegap tej szansy! Dziennie możemy zebrać punktów: 86400x365dni w roku=31536000=10lokat po 3000000=148800000=2230zł Lokata 5 - 360dni - dziennie 1.10% iliść pkt.3000000 =14880000 Zarobione 2230 lokujemy w fenkopaki FenkoPak gold 2 - 1,5 %dziennie 1000.00 zł =2350 zł po 90 dniach FenkoPak medium 2 - 1,1 % dziennie 100.00 zł=199 zł po 90 dni ach czyli 2lokaty FenkoPak gold 2 i 2lokaty FenkoPak medium2 = 4700+398+30=5128zł czyli 5lokat FenkoPak gold 2=11750zł 1lokata FenkoPak medium 2 =199zł 11750+199+28=11977zł czyli 10 lokat FenkoPak gold 2=23500zł Resztę możemy dać męzowi, lub koleżance ,by również zarabiała, bo na swoje dane osobowe, możemy zarabiać max. 13tysięcy zł raz na 3miesiące. Zapraszam q1q.pl/ry90y

Gość noraaktora
ja miałem 3 lata starszą dziewczyną i było mi bardzo fajnie :] ja miałęm 24 lata ona 27 lat

Gość gość
to, że ktoś jest starszy nie znaczy, że dojrzalszy. Sam jestem takim przypadkiem pozytywnym.

Gość gość
dokładnie kobieta ma powodzenie i jeszcze narzeka. Nie jeden facet w twoim wieku się stara i żadna nie chce nawet się umówić. A ta ma wszystko podane na tacy i jeszcze marudzi.

Gość gość
No ale mnie starsi nie pociągają fizycznie, nie wiem dlaczego :(

Gość Michał Programista
A skąd jesteś? Ja mam 27(26) i mogę się z Tobą spotkać. Jestem z Łodzi :D

Gość gość
przeciez pisala ze szuka mlodszego

Gość gość
e tam ja mam 18 lat i zawsze podobały mi sie starsze 27-latka byłaby idealna , ale która by chciała w tym wieku osiemnastolatka

Gość gość
no jak widzisz są takie jak autorka, jeszcze nadziane z kasą :D tylko zadnego kontaktu nie zostawila ;/

Gość gość
to że jest z kasą jest mi obojętne liczy się tylko to jaka ona jest i nie mówię tu tylko o wyglądzie ale o tym co sobą reprezętuje i jaką ma osobowość

Gość gość
Mam 26 lat , i chciałabym mieć starszego faceta powiedzmy 36 latek ;)

ja tam wolę starsze bardziej dojrzałe są i odpowiedzialne i wiedzą czego chcą