Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie potrafiaca zrozumieć

zrozumieć kobiety

Polecane posty

kto mi wytlumaczy, badz zrozumie, a moze ktoras z was tez tak ma, miala??? mam kochajacego meza, naprawde kochajacego, swiata poza mna nie widzi, oczywiscie sprzeczamy sie jak kazdy, ale wiem ze mnie kocha, czesto to okazuje, prezenty, super seks, zawsze kiedy chce i tak jak ja chce, pomaga mi w domu i przy dziecku, jest pracowity i uczciwy, po prostu kurde mam meza ktory jest idealem i wiecie co od jakiegos czasu chyba zauroczylam sie w koledze z pracy. Staram sie sobie to wytlumaczyc i nie potrafie, moze ktoras z was mi pomoze. zastanawiam sie dlaczego? czego mi brakuje? oczywiscie nigdy nie zdradzilam meza i nie zrobie tego ale nie potrafie przestac myslec o tym koledze... myslicie ze jestem wredna suka? zagubiona zonka? szukajaca czegos nowego, urozmaicenia? sama nie wiem. ale mi z tym.

zle mi z tym

Gość aaddfsdgf
ciesz sie, ze ktos cie kocha

ciesze sie :O) i wsciekam sie na siebie za swoje mysli...

Gość gość
kobietooo...jak ja Ci zazdroszczę :)

Gość +2248
Ja miałam tak z chłopakiem z którym byłam 4 lata. Zostawiłam go, nie żałuję,ale znajomość z nowo poznanym kolegą też sie skonczyla, tzn zyskalam najlepszego na swiecie przyjaciela, ale w Twoim wypadku to normalne, kazdy po jakims czasie jak mu jest za dobrze chce czegos innego. Zrób męzowi sama jakas niespodziankę, np wyjazd bez okazji w miejsce gdzie sie poznaliscie. Szkoda tracic takiej miłości! :))