Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooorzechowa milkaaaaaaaa

Śnił mi się taki fajny facet...

Polecane posty

Inteligentny, przystojny i zainteresowany mną

Taki przyjemny sen, ech Żeby takiego faceta w prawdziwym życiu znaleźć i zacząć wszystko od nowa :) A ze snu obudził mnie telefon - od kogo? Od byłego...

To nie jest zbyt pocieszające :( Ale w końcu przyśnił mi się jakiś inny facet niż mój były, który bądź co bądź był właśnie takim fajnym facetem, ale cóż, po prostu nam nie wyszło, życie... Ale dzięki temu wiem, że tacy faceci istnieją :) Tylko że strasznie ciężko ich spotkać - właściwie to ze świecą takiego szukać :(

Hehehehehehe mi się śnił szatyn :) Wysoki, z troszkę dłuższymi włosami i grzywką opadającą na czoło :) Niby nie w 100% w moim typie, ale niczego sobie był :)

Fajni faceci istnieją i mam na to żywy dowód - mojego byłego :) On naprawdę był fajny. Tylko nam nie wyszło. Nie wiem, chyba po prostu do siebie nie pasowaliśmy i nie mogliśmy być parą, bo to do pewnego czasu donikąd nie prowadziło :( Szkodaaaaaa i to bardzo, ale cóż, takie życie. Do teraz się kumplujemy i mamy ze sobą kontakt. I właśnie dziś, kiedy po raz pierwszy od niepamiętnych czasów przyśnił mi się ktoś inny niż on, musiał obudzić mnie telefon od byłego...