Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna_27/Lyon

Od tygodni chodzi za mną przystojniak - problem w tym że jest...

Polecane posty

Gość joanna_27/Lyon

Irakijczykiem jak delikatnie/dyskretnie pokazać by spadał? współczuje mu - mówił o dziadkach którzy zginęli, siostrze o rodzicach o których się martwi... dużo rozmawiamy mieszkamy nieopodal siebie zabiera mnie do pracy - wyjeżdża 30 min wcześniej by zdążyć zawieść mnie... i wiecie nie chcę mu złamać serca

Gość cOOle at (home)
przystojniak 🖐️:D:classic_cool:

Gość joanna_27/Lyon
jest ładny dla oka bardzo ale to bardzo sympatyczny bije od niego empatią pożyczył mi nawet 1000 bo nie miałam na czynsz.... szkoda mi go... widzę jak śledzi informacje ze swojego kraju lubię go bardzo wiem, czuję że liczy na coś więcej... znam go niespełna rok i od tego praktycznie czasu dzień w dzień razem, z małymi wyjątkami non stop na telefonie...

Gość joanna_27/Lyon
ale wiem że to nie ma przyszłości a ja nie chcę się angażować a co jeśli on kiedyś zechce wrócić do swojego kraju a ja do Polski życie z obrączką na palcu bardzo komplikuje

powiem tak: wystarczy że będziesz jego przyjaciółką a on sam zrozumie że ty nie jesteś towarem na partnerkę A i nie podoba ci się że on jest Irakijczykiem czy to że ma rodziców i rodzeństwo w tarapatach????