Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co on we mnie widzi?

Polecane posty

Gość gość

buzia dość przeciętna, figura też...nawet powiedziałabym poniżej przeciętnej, nieśmiała, mnóstwo kompleksów;( a on? wysoki, przystojny, wysportowany...nie rozumiem tego, nie wiem o co mu może chodzić

Gość gość
podobasz mu sie moze Ty siebie widzisz taka jaka piszesz, a moze dla niego nie liczy sie tylko wyglad... odpowiedzi jest mnsowto ale ktora prawidlowa tego nie wiem

Gość gość
ale przecież faceci to wzrokowcy podobno...a ja na serio jestem bardzo przeciętna

Gość Mojry
a nie lepiej sie cieszyc :D tylko dziury w calym szukac?? :D

Gość gość
no ja się cieszę bo on mi się podoba i to bardzo...ale mam niestety niską samoocenę, nie wierzę ciągle w to, że on mógł się zainteresować kimś takim jak ja

Gość gość
wzrokowcy owszem,ale jednemu podoba sie ta drugiemu inna takze nie ma co wymyslac tylko ciesz sie tym:)

Gość gość
już słyszę te opinie...taki przystojny i brzydula

Gość gość
jak on wyglada moze tylko w Twojej glowie taki jest poza tym nie mow mu nie pokazuj swoich kompelskow

Gość gość
ale przecież...ich nie da się ukryć...grube nogi, krzywe zęby, nie za specjalna cera

Gość Mojry
jak tak bedziesz myslec to i on zacznie je zauwazac i klapa... wiec...

Gość gość
gość już słyszę te opinie...taki przystojny i brzydula XXXXXXXXXX TO GO ZOSTAW, BO MARNUJESZ MU CZAS

Gość gość
nie pokazuj tego ze masz kompleksy .Sama kiedys poznalam przystojnego dojrzalego intelgentnego mezczyzne ktory zwroci uwage na mnnie przecietna dziewczyne z wielkimi kompleksami.I wiesz co Ci powiem dziekuje mu do dzisiaj bo dzieki niemu pozbylam sie moich kompleksow .:)

Gość gość
nie da się? cera jak cera, liczą się oczy, kształt twarzy, włosy... zęby to toeż kwestia drugorzędna (tzn. czy są krzywe czy nie)

Gość gość
ja walczę z tymi moimi kompleksami ale czasem jeszcze to wszystko wraca, staram się przy nim nie narzekać na swój wygląd, nie komentować tego no czasem tylko w żartach...ale jak sobie pomyślę, że w koło tyle ślicznych dziewczyn jest...

Gość gość
no nic idę spać, dobrej nocy wszystkim :)

Gość goscinnieee
to nie mysl wtedy w wieksze kompleksy wpadasz spodobala mu sie Ty wiec wedlyg iego Ty jestes sliczna po co sobie zawracac glowe .... na poprawe humoru zmien uczesanie kup sobie cos fajnego;)

Gość Heniu
Facet jest wzrokowcem, ale przede wszystkim mózgowcem. Za ładnymi laskami się ogląda ale założyć rodzinę chce z kimś innym. Bo czy taka laska mu pozmywa gary albo powie coś miłego? Nie musisz być ładna a nawet jeśli jesteś wręcz brzydka to możesz to nadrobić czymś innym. Faceci mają gorzej, bo brzydala tylko kasa ratuje, nie nadrobi w kuchni braków np. we wzroście :) A jak masz wątpliwości to spytaj go za co Ciebie lubi. Pewnie po prostu, że dobrze się czuje przy Tobie i to w 99% normalnym facetom wystarczy. Jak facet wróci z pracy to chce się czuć jak w domu a nie zaraz dostać opie... że auto nie wymyte i czym teraz zawieźć lachona na solarę. Jeśli potrafisz sprawić, by facetowi było z Tobą dobrze to nie musisz wyglądać nie wiadomo jak.

Gość gość
dziś pomyślałam, że też tu zajrzę ;) miłe jest to co piszecie....nie wiem jeszcze jak to zrobię ale muszę w siebie uwierzyć

Gość gość
ehh...szukasz problemów na siłę dziewczyno :)